Excalibur g770.1030-8DH0X BIOS güncelleme

MuhammetKeyvan

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2018
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mekatronik mühendisliği öğrencisi
Arkadaşlar merhaba, bu ürünün BIOS Update nasıl yaparım acaba? Casper Support'da güncelleme vermemişler.
İçine Linux tabanlı bir Android kurmam gerek, Secure Boot disable yaptım ama USB'yi görmüyor, Casper bu cihazı başka bir üreticiden almış diye biliyorum belki orada vardır BIOS Update.
Seri no: SR002226144.
Üretim tarihi 09/2020.
ST kodu başlıkta yazılı teşekkür ederim şimdiden.
"Mekatronik mühendisliği okuyorum bu benim için çok önemli."
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle de parayla forumlar da kendilerini savunuyorlar. Kalitesizliğin bir numaralı adresi casper.
Parayla felan savundugum yok 3 tane casper laptop kullandım biri 10 yıllık diğer 6 yıllık şimdi kullandığım excalibur 3 aylık hiçbirinde sorun yok 10 yıllığa yeni SSD ram takviyesi yaptım harika çalışıyor madem kalitesiz peki ben neden hiç sorun yaşamıyorum peki soyler misin bana?!
 
Parayla felan savundugum yok 3 tane casper laptop kullandım biri 10 yıllık diğer 6 yıllık şimdi kullandığım excalibur 3 aylık hiçbirinde sorun yok 10 yıllığa yeni SSD ram takviyesi yaptım harika çalışıyor madem kalitesiz peki ben neden hiç sorun yaşamıyorum peki soyler misin bana?!
Aferim sana.
 
Saygısızca bişey yazdığını gördüm yaptığın yanlis ben sadece sorun yaşamadığımı Casperin kötü olmadığını söyledim sen sorun yaşamış olabilirsin ama sırf sen yaşadin diye markaya emeğe çöp deme hakkına sahip değilsin çok biliyorsan aç firma üret laptop üzerine 3000 TL'ye felan sat memnun olalım değil mi mesela. Troll değilim sadece bu casperle ilgili anlattığınız sorunlari neden ben yaşamıyorum Casper neden çöp neden benim işimi görüyor sizin işinizi görmüyor
 
Trol değilim sadece sorun yaşamadığım bir markayı savunuyorum eğer sorun yaşasaydim senin gibi ağlayabilirdim ama çok şükür işimi görüyor NOKTA. Hadi Allah'a emanet. Umarım insanlarla nasıl konuşman gerektiğini anlarsın. Aynı zamanda aldığı markadan ötürü hakaret edici söylemlerde de bulunmazsın. İyi forumlar.
 
Az önce opera tavsiye bölümünde bu başlığı gördüm ve bakmak istedim nedense. Bakmaz olaydım keşke. Bu ne kadar aşağılık bir üslup böyle. Uzun zamandır hiç bir şeyden bu kadar irite olmamıştım. Sen kim oluyorsun ki kendi deneyimlerini, tanımadığın, kim olduğunu bilmediğin insanların deneyimlerinden üstün görüyorsun. Sanırım hayatındaki tek başarın gerçek hayatta karşısına geçsen iki kelime edemeyeceğin ya da bilgileri ve konumları nedeniyle lal olacağın kişilere elinin altındaki klavyeden hakaret ve aşağılık görür minvalde yazılar yazmak. Umarım yaşın benimkinden küçüktür. Hatta umarım bir ilk okul ya da ortaokul öğrencisisindir ve bu hatalarını yaş aldıkça düzeltirsin. Şayet daha büyüksen aptal gelmiş ve aptal gideceksin, hatalarının farkına da çok geç varacak, kafanı duvarlara vuracaksın.
Ve kuvvetler muhtemel yazdığım bu mesaja da hakaret edeceksin. Bil ki bunu yaptığında yazdığım her şeyi ikrar etmiş olacaksın. Biraz büyü ve insanlara gereken saygıyı göstermeyi unutma. Unutma ki tanımadığın etmediğin kim olduğunu bilmediğin bir Quanliva dahi gelip sana tavsiyeler veremesin.
 

Geri
Yukarı