Excalibur G770.1030 için 420 TL'ye SSD önerisi

Kanka yani ben gidip şu an M.2 SSD alsam 250GB sonra bir de 500GB HDD taksam bildiğin PC'ye taktığı gibi çalışcak mı yani hiçbir şey kurulmayacak mı? Emin misiniz? Kadın yani bir şeyler kurulur diyor şimdi ona nasıl diyeyim bazı arkadaşlara sordum hiç kurulma yok dediler falan diyeceğim bakalım arkadaşlar.
Ücret alabilecek yeni bir kategori uydurmaya çalışmış BIOS falan diyerek ki fiyatı şişirebilsin. Senin olaydan anlamadığını görünce fırsattan istifade seni kandırmaya çalışan adama niye bir daha gidiyorsun? Bence bir daha o kadına gitme.

Aslında birkaç video izlesen anlarsın ama vida sıkamıyorsan kırarım ederim elim yatın değildir diyorsan başka bir bilgisayarcıya gidip "tornavidam yok ben SSD taktıracağım da adam 55 lira istedi siz kaç liraya takıyorsunuz?" diye söyle 30-40 liraya falan taktır bence. BIOS MİOS program hikaye yani hocam.

Ücret alabilecek yeni bir kategori uydurmaya çalışmış BIOS falan diyerek ki fiyatı şişirebilsin. Senin olaydan anlamadığını görünce fırsattan istifade seni kandırmaya çalışan adama niye bir daha gidiyorsun? Bence bir daha o kadına gitme.

Aslında birkaç video izlesen anlarsın ama vida sıkamıyorsan kırarım ederim elim yatın değildir diyorsan başka bir bilgisayarcıya gidip "tornavidam yok ben SSD taktıracağım da adam 55 lira istedi siz kaç liraya takıyorsunuz?" diye söyle 30-40 liraya falan taktır bence. BIOS mios program hikaye yani hocam.

Hiç gitmedim. Sadece telefondan konuştum kanka :D. Ve şöyle zaten bak Excalibur teknik servisinde, bu SSD falan takmak ücretsiz. Yani tek yapacağım şey SSD'yi alıp kadına götürmek. O direk takıyor. Dedi ki, çok zor BIOS yükleyeceğiz onun için ücret alırım dedi. Dersem yok abla gerek yok kurarım, bir şey demez bence. Yani kadın zaten PC'ye takacak ücretsiz SSD'yi falan. Ama kurmak sıkıntı dedi bayağı korktum. Yarın diğer servisleride arayacağım. Diyeceğim bakalım abi direk takınca bitecek mi vs.

Hiç gitmedim. Sadece telefondan konuştum kanka :D. Ve şöyle zaten bak Excalibur teknik servisinde, bu SSD falan takmak ücretsiz. Yani tek yapacağım şey SSD'yi alıp kadına götürmek. O direk takıyor. Dedi ki, çok zor BIOS yükleyeceğiz onun için ücret alırım dedi. Dersem yok abla gerek yok kurarım, bir şey demez bence. Yani kadın zaten PC'ye takacak ücretsiz SSD'yi falan. Ama kurmak sıkıntı dedi bayağı korktum. Yarın diğer servisleride arayacağım. Diyeceğim bakalım abi direk takınca bitecek mi vs.
Benim programım var de, veya o BIOS programını dayım yükleyecek de. Madem ücretsiz yapacakmış sen de onu kandır :D Ya da bizim tanıdık var 140 liraya bir yazılım yazacak sıfırdan onu daha çok beğendim de, giden fırsata üzülsün kadın.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sadece AHCI seçeneğini açık hale getirmek gerekiyor o da çok kolay.

Benim programım var de, veya o BIOS programını dayım yükleyecek de. Madem ücretsiz yapacakmış sen de onu kandır :D ya da bizim tanıdık var 140 liraya bir yazılım yazacak sıfırdan onu daha çok beğendim de, giden fırsata üzülsün kadın.

Kanka :D onluk bir şey yok bu açlara kalsa 500 isterler. Excalibur'da ömür boyu bakım ve garanti içindeyken parça taktırmak için Max 5 10TL istiyorlar :D. Dediğim gibi millet aç gibi paraya saldırıyor. Yani buradan bilgi almasam galiba inanıp 150'yi ateşleyecektim :D

Kanka :D onluk bir şey yok bu açlara kalsa 500 isterler. Excalibur'da ömür boyu bakım ve garanti içindeyken parça taktırmak için Max 5 10TL istiyorlar :D. Dediğim gibi millet aç gibi paraya saldırıyor. Yani buradan bilgi almasam galiba inanıp 150'yi ateşleyecektim :D
Onluk birşey var bence yarı yarıya patronuyla bölüşecek 😁

Onluk bir şey var bence yarı yarıya patronuyla bölüşecek 😁

:D bayağı güldüm eyvallah reis uzun zamandır vallahi böyle gülmemiştim.
@nopaynohack arkadaşlar şimdi kadını aradım. Diyor ki, BIOS yüklemezsek M.2 SSD'yi PC görmez falan dedi yani her şekilde yüklemen lazım dedi anlamadım ya bir Discord'dan konuşsak olur mu seninle?

Son düzenleme:
:D bayağı güldüm eyvallah reis uzun zamandır vallahi böyle gülmemiştim.
@nopaynohack arkadaşlar şimdi kadını aradım. Diyor ki, BIOS yüklemezsek M.2 SSD'yi PC görmez falan dedi yani her şekilde yüklemen lazım dedi anlamadım ya bir Discord'dan konuşsak olur mu seninle?
Görmesin kabul ediyorum de. Çözeriz buradan Dc'ye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı