fener3344
Picopat
Daha fazla
- RAM
- 8
- SSD veya HDD modeli
- 50p
- Ekran kartı
- Rtx 3050
- Anakart
- Biomiyorum
- İşlemci
- Intel 12450H
Bilgisayarım Excalibur G770 3050 ekran kartına sahip. Evet biliyorum Excalibur rezalet marka haklısınız. Ancak Max Payne 3 de o kadar ağır bir oyun değil. İlk 4 saat gayet iyi akıcı bir şekilde oynatıyordu. Ancak bir anda FPS dalgalanmalar oldu ve mouse hareket ettirdiğim halde mouse sağa sola gitmiyordu. Ondan sonra bilgisayarın ekranı bir anda gidip gelmeye başladı. Sonra düzeldi. Oyunu 1 kaç kez daha açtım. Error verdi. 1 kez daha açtım, bu sefer de bilgisyar kendi kendine oyunun kalitesini düşürmüştü ve yine mouse sağa sola hareket ettirdim ve yine mouse imleci çok yavaş bir şekilde sağa ve sola gitti. Yine FPS dalgalanması oldu ve oyunu kapattım. Menü çocuğundan bulut simgesi gidip gelmeye başladı. NVIDIA girdim ve tekrar kurulum yaptım. Şu anlık geçti oyuna tekrar girdim ve kasmadan donmadan bir şekilde aynı mouse oynattı ama bu sefer de aşırı fazla ısındı. Ben de oyunu kapattım. Oyunu kapattığımda şöyle bir şey fark ettim, menü çubuğunda tu diye bir şey yazıyor ve ENG yani İngilizceyi sevebiliyorum. Daha önce böyle bir şey yoktu. Korktuğum şey ise acaba bilgisayarıma virüs mü girdi? Hiç zararlı dosya falan indirmedim. Technopat Sosyal kullanıcılar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: