Excalibur G770 3050 Max Payne 3 kaldırmıyor

fener3344

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
50p
Ekran kartı
Rtx 3050
Anakart
Biomiyorum
İşlemci
Intel 12450H
Bilgisayarım Excalibur G770 3050 ekran kartına sahip. Evet biliyorum Excalibur rezalet marka haklısınız. Ancak Max Payne 3 de o kadar ağır bir oyun değil. İlk 4 saat gayet iyi akıcı bir şekilde oynatıyordu. Ancak bir anda FPS dalgalanmalar oldu ve mouse hareket ettirdiğim halde mouse sağa sola gitmiyordu. Ondan sonra bilgisayarın ekranı bir anda gidip gelmeye başladı. Sonra düzeldi. Oyunu 1 kaç kez daha açtım. Error verdi. 1 kez daha açtım, bu sefer de bilgisyar kendi kendine oyunun kalitesini düşürmüştü ve yine mouse sağa sola hareket ettirdim ve yine mouse imleci çok yavaş bir şekilde sağa ve sola gitti. Yine FPS dalgalanması oldu ve oyunu kapattım. Menü çocuğundan bulut simgesi gidip gelmeye başladı. NVIDIA girdim ve tekrar kurulum yaptım. Şu anlık geçti oyuna tekrar girdim ve kasmadan donmadan bir şekilde aynı mouse oynattı ama bu sefer de aşırı fazla ısındı. Ben de oyunu kapattım. Oyunu kapattığımda şöyle bir şey fark ettim, menü çubuğunda tu diye bir şey yazıyor ve ENG yani İngilizceyi sevebiliyorum. Daha önce böyle bir şey yoktu. Korktuğum şey ise acaba bilgisayarıma virüs mü girdi? Hiç zararlı dosya falan indirmedim. Technopat Sosyal kullanıcılar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım Excalibur G770 3050 ekran kartına sahip. Evet biliyorum Excalibur rezalet marka haklısınız. Ancak Max Payne 3 de o kadar ağır bir oyun değil. İlk 4 saat gayet iyi akıcı bir şekilde oynatıyordu. Ancak bir anda FPS dalgalanmalar oldu ve mouse hareket ettirdiğim halde mouse sağa sola gitmiyordu. Ondan sonra bilgisayarın ekranı bir anda gidip gelmeye başladı. Sonra düzeldi. Oyunu 1 kaç kez daha açtım. Error verdi. 1 kez daha açtım, bu sefer de bilgisyar kendi kendine oyunun kalitesini düşürmüştü ve yine mouse sağa sola hareket ettirdim ve yine mouse imleci çok yavaş bir şekilde sağa ve sola gitti. Yine FPS dalgalanması oldu ve oyunu kapattım. Menü çocuğundan bulut simgesi gidip gelmeye başladı. NVIDIA girdim ve tekrar kurulum yaptım. Şu anlık geçti oyuna tekrar girdim ve kasmadan donmadan bir şekilde aynı mouse oynattı ama bu sefer de aşırı fazla ısındı. Ben de oyunu kapattım. Oyunu kapattığımda şöyle bir şey fark ettim, menü çubuğunda tu diye bir şey yazıyor ve ENG yani İngilizceyi sevebiliyorum. Daha önce böyle bir şey yoktu. Korktuğum şey ise acaba bilgisayarıma virüs mü girdi? Hiç zararlı dosya falan indirmedim. Technopat Sosyal kullanıcılar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bilgisayarı fazla zorlamayın hocam illahaki zorlayacaksanız yerinizde olsam laptonun altına 2-3 buz aküsü koyardım.

bakımını düzenli yaptırdın mı?

Excalibur üstüne de 3050 rezalet üstüne rezalet sorun üstüne sorun Control Center kullanıyorsanız yüksek performans a çekip öyle deneyin.

Zaten yüksek performansa kullanıyorum.

bakımını düzenli yaptırdın mı?
2 -3 ay önce klavyede tusbtakılı kalıyordu onun için gönderdim yazılımın güncellemeler biosunu güncllemişlr sdd sini değiştirmişler an değiştirildi yazıyordu ne olduğunu bilmiyorum birde termal macunlarını değiştimişlerdi

Tabii. Bilgisayarın oyun bilgisayarı olmasının sebebi bu zaten.
Bakımını düzenli yaptırıp crack yazılım indirmeyin hiçbir şey olmaz.

Max fanı da açın FPS yükseltiyor oyunlarda.
FN 1 tuşlarına basıcaksınız.

Size 3 sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olacağım.

1.bazen ekran kendi kendine gidip gelebiliyor sizce bunun sebebi nedir ve ne yapabilirim?

2.menü çubuğunda ENG diye bir bölüm var eskiden yoktu bu bir sıkıntı mı? (Dil ile ilgili bir şey)

3.bir de Max Payne oynarken kendi kendine ESC tuşu devreye giriyordu oyundan çıktıktan sonra baktım ki ara kısmında klavye de bir şeyler yazmaya çalıştım ama olmadı klavyeyi düzeltmek için ne yapabilirim?

4.Bilgisyara virüs girdiğinden şüpheleniyorum herhangi bir yabancı dosya yüklemedim ama bir anda olduğundan fazla ısınıp donması garibime gitti vindows defeder ile tarattırdım ancak virüs bulunmadı sence virüs olduğunu nasıl anlatabilirim ve güvenilir sağlam bir virüs tarama programı varımdır varsa önerirmisiniz?

Size 3 sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olacağım.

1.bazen ekran kendi kendine gidip gelebiliyor sizce bunun sebebi nedir ve ne yapabilirim?

2.menü çubuğunda ENG diye bir bölüm var eskiden yoktu bu bir sıkıntı mı? (dil ile ilgili bir şey)

3.bir de Max Payne oynarken kendi kendine ESC tuşu devreye giriyordu oyundan çıktıktan sonra baktım ki ara kısmında klavye de bir şeyler yazmaya çalıştım ama olmadı klavyeyi düzeltmek için ne yapabilirim?

4.bilgisyara virüs girdiğinden şüpheleniyorum herhangi bir yabancı dosya yüklemedim ama bir anda olduğundan fazla ısınıp donması garibime gitti Windows defeder ile tarattırdım ancak virüs bulunmadı sence virüs olduğunu nasıl anlatabilirim ve güvenilir sağlam bir virüs tarama programı var mıdır varsa önerir misiniz?

1. sürücülerin güncel mi?
2. sıkıntı değil kurulumunda 2. bir dil tercih etmiş olabilirsin bu yüzden gözüküyordur
3. bir tek Max Payne oynarken mi ve oyun crack mi?
4. Kaspersky şu an kullanabileceğin en sağlam antivirüs deneme sürümünü alıp deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı