Excalibur G770 3050 Max Payne 3 kaldırmıyor

fener3344

Picopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
50p
Ekran kartı
Rtx 3050
Anakart
Biomiyorum
İşlemci
Intel 12450H
Bilgisayarım Excalibur G770 3050 ekran kartına sahip. Evet biliyorum Excalibur rezalet marka haklısınız. Ancak Max Payne 3 de o kadar ağır bir oyun değil. İlk 4 saat gayet iyi akıcı bir şekilde oynatıyordu. Ancak bir anda FPS dalgalanmalar oldu ve mouse hareket ettirdiğim halde mouse sağa sola gitmiyordu. Ondan sonra bilgisayarın ekranı bir anda gidip gelmeye başladı. Sonra düzeldi. Oyunu 1 kaç kez daha açtım. Error verdi. 1 kez daha açtım, bu sefer de bilgisyar kendi kendine oyunun kalitesini düşürmüştü ve yine mouse sağa sola hareket ettirdim ve yine mouse imleci çok yavaş bir şekilde sağa ve sola gitti. Yine FPS dalgalanması oldu ve oyunu kapattım. Menü çocuğundan bulut simgesi gidip gelmeye başladı. NVIDIA girdim ve tekrar kurulum yaptım. Şu anlık geçti oyuna tekrar girdim ve kasmadan donmadan bir şekilde aynı mouse oynattı ama bu sefer de aşırı fazla ısındı. Ben de oyunu kapattım. Oyunu kapattığımda şöyle bir şey fark ettim, menü çubuğunda tu diye bir şey yazıyor ve ENG yani İngilizceyi sevebiliyorum. Daha önce böyle bir şey yoktu. Korktuğum şey ise acaba bilgisayarıma virüs mü girdi? Hiç zararlı dosya falan indirmedim. Technopat Sosyal kullanıcılar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

1.sürücülerime bakacağım ama büyük ihtimal günceldir.
3.oyunu Steam'den aldım crack değil daha önce 5-6 ay önce GTA 5 oynamıştım evet yine ısınıyordu ama takılma donma olmuyordu ama Max Payne 3 GTA 5 ten daha hafif olmasın rağmen nasıl takılıyor anlayamıyorum.
4.peki ücretsiz güvenilir bir antivirüs programı var mı? Yoksa Kaspersky alacağım.

Benim bilgisayarımda senin ki ile aynı hocam ısınma sorunu çok var.
Bende de Mafia 3 takılıyordu, oynanmıyordu yüksek performansa alıp Denetim Masası'ndan da dediğim ayarları yaparak çözdüm.

Ücretsiz sağlam olanı yoktur, ücretlilerden de en sağlamı Kaspersky'dır hocam testlerde de öne çıkıyor.
Kaspersky kurup SSD veya hard disk sağlığınada bakıp bilgilendirirsiniz.

Denetim masasında yaptığınız ayarları da söyler misiniz?

Denetim masasında yaptığınız ayarları da söyler misiniz?

Hatırlamıyorum hocam fakat Google'a Denetim Masası ayarları nasıl olmalı yazarsanız 10 15 dakikalık videolarda nasıl olmasi gerektiği ve nedeni anlatılıyor.

En önemlisi Max Payne 3 için yüksek performansı seçmeniz.

NVIDIA Denetim Masası bu arada yanlış anlaşılma olmasın.

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. Hayatımda hiç bu kadar birisi bana yardımcı olamamıştı. İyi geceler.

Şu an farklı bir yerdeyim bilgisayardan uzaktayım ama sürücüleri güncelleyip drivirleri indirip Denetim Masası ayarlarını yaptımmı tamamdır. Başaracağımıza inanıyorum. İlk bu işleri yapacağım olmazsa format atıp bu işlemleri yapacağım yine olmadı servise gönereceğim yine olmazsa büyük ihtimal sorun bilgisayardan değil oyundan kaynaklıdır o zamanda Rockstar Games'e e-posta gönderirim.

Merakla bekleyeceğim.

Biraz saçma gelecek ama ayarları yükseğe çeker misin? Bazen düşük ayarlarda ekran kartını kullanmıyor oyunlar denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…