Excalibur G770 açılmıyor ve şarj olmuyor

Bütçe
40000

zEnes_37

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim Excalibur G770 bir oyuncu laptopum var. Bir akşam şarjda oyun oynuyordum laptopu kapattım yattım. Okula gittim ve eve döndüğümde ablam laptopu şarjdan çekmişti. Kapalıydı zaten açmaya çalıştım açılmadı dedim herhalde şarjı bitti. Şarja taktım ne şarj ışığı ne de açıldı içini açtım her şeyi söktüm. Statik elektrik oluşmuştur diye yarım saat bekledim. Her şeyi geri topladım gene açılmadı. Sonra bilgisayarcıya götürdüm yetkili servis dediler götürdüm bana işlemcin kısa devre yapmış dediler. Bu ilde yapan olmaz dediler başka bir ile götüreceğiz dediler geri aldım laptopu garantiye vereceğim. Yani bu iş öyle çarşıda sırandan bir bilgisayarcının yapacağı bir iş değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt servise gönderin uğraşmayın.

Bende de öyle oldu şarj lambasi yaniyor fakat PC acilmiyor bastigimda Power tuşu yanip sonuyor. USB Type-C de taktim statik elektrik varsa gitsin diye yok degisen bir şey olmadi hala calismiyor PC ve garanti kapsamina girer mi bu?

Merhaba benim Excalibur G770 bir oyuncu laptopum var. Bir akşam şarjda oyun oynuyordum laptopu kapattım yattım. Okula gittim ve eve döndüğümde ablam laptopu şarjdan çekmişti. Kapalıydı zaten açmaya çalıştım açılmadı dedim herhalde şarjı bitti. Şarja taktım ne şarj ışığı ne de açıldı içini açtım her şeyi söktüm. Statik elektrik oluşmuştur diye yarım saat bekledim. Her şeyi geri topladım gene açılmadı. Sonra bilgisayarcıya götürdüm yetkili servis dediler götürdüm bana işlemcin kısa devre yapmış dediler. Bu ilde yapan olmaz dediler başka bir ile götüreceğiz dediler geri aldım laptopu garantiye vereceğim. Yani bu iş öyle çarşıda sırandan bir bilgisayarcının yapacağı bir iş değil.
Bir gelişme var mı hocam ?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam böyle durumlarda bilgisayarcı ya götürmeye hiç uğraşmayın. Direkt garantiye verin zaten dediğiniz gibi bir bilgisayarcının yapabileceği bir iş değil bu eğer verirseniz bilgisayarcı daha çok bozabilme ihtimali var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı