Excalibur G770 alınır mı?

Direk model pek önermem. Kendiniz araştırıp bulabilirsiniz.
Örnek olarak bu olabilir.
Diğer örenkte bu olabilir.
Bunda 1050 Ti var. 1650 1050 Ti'den daha iyi belki ama MSI olduğu için daha uzun ömürlü olacağından ikisi arasında tercih yapsam MSI alırdım.
İlk attığınız model güzel duruyor ama 256 GB SSD nin yeteceğini sanmıyorum ekstra HDD veya SSD takarsamda garanti dışı kalıyor diye biliyorum

İlk attığınız model güzel duruyor ama 256 GB SSD nin yeteceğini sanmıyorum ekstra HDD veya SSD takarsamda garanti dışı kalıyor diye biliyorum
Ayrıca ramde 8 günümüzde 8 yetmemeye başladı ram takviyesi yapılıncaya garanti dışı kalıyor diye biliyorm

Ayrıca RAM de 8 günümüzde 8 yetmemeye başladı RAM takviyesi yapılınca garanti dışı kalıyor diye biliyorum.
Sistem üreticisinin izin verdiği şekilde RAM takviyesi yaparsanız garanti dışı kalmaz. Tıpkı PlayStation 4'te HDD/SSD değişimi yapabildiğiniz gibi.

Ama her sistem üreticisi de buna izin vermez. Müşteri hizmetleriyle konuşup bilgi almanız gerekiyor.

Almam diyenler inan şuan 2 arkadaşında bir tanesinde vardır. Soğutma sistemi zaten mükemmel. Servis desen memnun edici size değer veren verdiğini hissettiren servis. Bu cihazı alan bilir gerisi sallar. Hayırlı akşamlar.

Şu anda alabileceğiniz en fiyat performans cihaz G770 neden derseniz 64 gb'a kadar ram desteği var ekran kartı chipseti diğer rakipleri gibi MaxQ değil NVIDIA kullanıyor ayrıca 2 adet m2 slotu olan nadir cihazlardan servisi söylemeye gerek yok müşteri memnuniyeti en fazla olan servislerin başında geliyor

Bahsettigin cihaz kullanicisiyim.
Gaming cihazlar arasinda en iyi soğutma sistem olan en az isinan cihaz ayrica omur boyu bakim sunan en iyi performans en uygun fiyat ayrica cogu marka SSD'de ve RAM'de dandık markalar kullanıyo hepsını ınceledım Excalibur ıse 1. kalite donanım kullanıyor Bu da cok onemlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettigin cihaz kullanicisiyim.
Gaming cihazlar arasinda en iyi soğutma sistem olan en az isinan cihaz ayrica omur boyu bakim sunan en iyi performans en uygun fiyat ayrica cogu marka SSD'de ve RAM'de dandık markalar kullanıyor hepsını ınceledım Excalibur ıse 1. kalite donanım kullanıyor bu da cok onemlı.

Tam olarak hangi modelini kullanıyorsunuz. Bende Excalibur'a geçmek istiyorum Lenovo'dan ama hiçbir yerde GTX1650 i5-9300H ve 16 GB RAM modelinin videosunu bulamadım alıcıların yorumlarını bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı