Excalibur G770 alınır mı?

Onu bunu boşver ben şimdi Excalibur alsammı almasam mı? 12 GB RAM var ve 1 TB +240 GB SSD mevcut. Bence iyi.

Ekran kartına ve işlemcisine bak. RAM'in 12 olması PC'yi aşırı güçlü yapmaz. En önemli faktör GPU ve CPU. İşlemciyi modelini ve ekran kartını belirt. GTX 1050'li ise sakın alma.

Sağdaki PC önerdiğim değil. Soldaki büyük ihtimalle alacağınız değil. Alacağınız PC'nin linkini atın da düzgün bir şekilde öneri yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına ve işlemcisine bak. RAM'in 12 olması PC'yi aşırı güçlü yapmaz. En önemli faktör GPU ve CPU. İşlemciyi modelini ve ekran kartını belirt. GTX 1050'li ise sakın alma.

Sağdaki PC önerdiğim değil. Soldaki büyük ihtimalle alacağınız değil. Alacağınız PC'nin linkini atın da düzgün bir şekilde öneri yapalım.

Bütçeyi yükselttim. Monster Tulpar T7 alacağım bu iyi mi?

Bütçeyi yükselttim. Monster Tulpar T7 alacağım bu iyi mi?

Kardeşim sana konu açıldığından beri seri ismini yazma direkt modeli ver diyoruz hala seri ismi vermeye devam ediyorsun. Monster Tulpar T7 ama V kaç? T7'nin hangi modeli? Link at diyoruz onu da yapmıyorsun 5 saniyeni almaz. Az yardımcı ol.

Dostum sen onu bunu boşver, ben sana satırlarca yazdığım incelememi paylaşıyorum Excalibur hakkında oku, kararını ver bütün eksi ve artı yönlerini konuda bahsettim, alıp almamakla ilgili son karar senin olacak, oraya yazdığım şeyleri tekrar tekrar buraya yazmamak için linkini bırakıyorum aşağıdaki linke tıklayarak konuya gidebilir tarafımca yazılmış Excalibur incelememi okuyabilir ve bilgisayarı satın alabilir ya da almayabilirsin. Benim şahsi kanaatim gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat GTX1650'li modeliyse. 1050'li modeli tavsiye etmem.

Link: Casper Excalibur G770 İncelemesi - Technopat Sosyal

Ben bulamadım da GTX1650'li Excalibur modelini atar mısınız?
Kardeşim sana konu açıldığından beri seri ismini yazma direkt modeli ver diyoruz hala seri ismi vermeye devam ediyorsun. Monster Tulpar T7 ama V kaç? T7'nin hangi modeli? Link at diyoruz onu da yapmıyorsun 5 saniyeni almaz. Az yardımcı ol.
Tulpar T7 V18.3.2

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı