Excalibur G770 Alınır mı?

Çok kötü bir sistem. Depolama yetersiz anakart yonga seti işlemciye göre kötü. SSD kronik sorunlu. Single kit ram kullanılmış. İşlemci gereksiz yere pahalı yani 5 3600x yerine 3600 daha iyi olur. Kasanın malzeme kalitesi kötü. @kakaolupuding bu sistemi sakın almayın. @YakupAziz sizde sistem toplamayı öğrenirseniz iyi olur.
Laptop istiyorum zaten (masaüstü al diyenler gelmeden).

Beyler, sistemleri tekrarmı toplayalım yani herkes sistemlerden bir şey buluyor. 2080 Ti kasa toplasak yine linçleyeceksiniz?
Burda insanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Şimdide diğer parçaları beğenmiyorsunuz. Şöyle güzel bir 6500TL'lik bir kasa toplayın o zaman onları sunalım insanlara.

Beyler, sistemleri tekrarmı toplayalım yani herkes sistemlerden bir şey buluyor. 2080 Ti kasa toplasak yine linçleyeceksiniz?
Burda insanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Şimdide diğer parçaları beğenmiyorsunuz. Şöyle güzel bir 6500TL'lik bir kasa toplayın o zaman onları sunalım insanlara.
Tamam Pc Toplama Sihirbazı.
Parçaları ayrı ayrı alırsanız 6500 liranın altına düşürebilirsiniz. 10 üzerinden puan verirseniz mutlu olurum sisteme.

10 üzerinden puan verirseniz mutlu olurum sisteme.
10 veririm ben çok iyi olmuş.
Burada insanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Şimdi de diğer parçaları beğenmiyorsunuz. Şöyle güzel bir 6500TL'lik bir kasa toplayın o zaman onları sunalım insanlara.

İnsanlara 5 dakikada topladığın rastgele parçalar ile mi yardım ediyorsun bir de -mi eki soru cümlelerinde ayrı yazılır ve kusurabakmayın da ayrı yazılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı