Excalibur G770 aşırı ısınıyor

Kopfent

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba, Casper Excalibur G770 modelli laptopum var, i5 12450H GTX 1650.

Laptop'da oyunlara girince direkt olarak 95-98 derecelerde. Alt Tab atınca normal derecelere iniyor hemen. Benim anlamadığım en ufak en hafif oyunlarda bile böyle aşırı yüksek derecelerde oluyor direkt. 1 hafta oldu macun ve fan temizliği yaptırdım ısınma problemleri için.

Isınma problemini nasıl çözebilirim altında soğutucu var hava akışı olsun diye ama nafile. Çözüm yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbo Boost kapatırsanız sıcaklıklar büyük oranda düşer. FPS'iniz de biraz düşer. Fakat ilk haftadan bu kadar yüksek sıcaklıklar normal değil.

Turbo Boost kapatırsanız sıcaklıklar büyük oranda düşer. FPS'iniz de biraz düşer. Fakat ilk haftadan bu kadar yüksek sıcaklıklar normal değil.
Bunu bakacam eğer fps de sorun çıkarmaz sa iyi olur. Zaten bi CS2 oynuyorum fps gerektiren.

Cihaz kronik sorunlu yapacak bir şeyiniz yok.
İlk zamanlarda yoktu bu 1 yıl sonra olmaya başladı.

Bende var. 1 sene oldu alalı ilk aldığım zamanlar 70 derecelerdeydi en iyi oyunda bile sizin laptopta sıkıntı var tamam cihaz kronik sorunlu ama nasıl bir laptop olursa olsun ilk günler böyle sorun yaşanması normal değil. Pardon hocam yeni aldınız sandım. Yine de bakım yapıldığı zaman böyle sorun yaşanması normal değil termal macun ne kullandınız? Ya da bakımı siz mi yaptınız?

Online oyunlarda biraz sıkıntı yaratabilir hocam offlıne da çok az fark oluyor FPS açısında.
Anlıyorum, teşekkür ederim denerim bakarım ne oluyor ne gidiyor.

Bende var. 1 sene oldu alalı ilk aldığım zamanlar 70 derecelerdeydi en iyi oyunda bile sizin laptopta sıkıntı var tamam cihaz kronik sorunlu ama nasıl bir laptop olursa olsun ilk günler böyle sorun yaşanması normal değil. Pardon hocam yeni aldınız sandım.
Macun, fan temizliği üzerinden 1 hafta geçti. Yeni değil laptop yeni olsa iade ederdim de vakit geçti.

Bende var. 1 sene oldu alalı ilk aldığım zamanlar 70 derecelerdeydi en iyi oyunda bile sizin laptopta sıkıntı var tamam cihaz kronik sorunlu ama nasıl bir laptop olursa olsun ilk günler böyle sorun yaşanması normal değil. Pardon hocam yeni aldınız sandım. Yine de bakım yapıldığı zaman böyle sorun yaşanması normal değil termal macun ne kullandınız? Ya da bakımı siz mi yaptınız?
Bilgisayarcı yaptı ben değil o yüzden bilmiyorum.

Tamamdır.

Anlıyorum, teşekkür ederim denerim bakarım ne oluyor ne gidiyor.

Macun, fan temizliği üzerinden 1 hafta geçti. Yeni değil laptop yeni olsa iade ederdim de vakit geçti.

Bilgisayarcı yaptı ben değil o yüzden bilmiyorum.

Yüksek ihtimal kötü bir macun kullanmış. Bilgisayarcılar kalitesiz macun kullanırlar genelde.

Merhaba, Casper Excalibur G770 modelli laptopum var, i5 12450H GTX 1650.

Laptop'da oyunlara girince direkt olarak 95-98 derecelerde. Alt Tab atınca normal derecelere iniyor hemen. Benim anlamadığım en ufak en hafif oyunlarda bile böyle aşırı yüksek derecelerde oluyor direkt. 1 hafta oldu macun ve fan temizliği yaptırdım ısınma problemleri için.

Isınma problemini nasıl çözebilirim altında soğutucu var hava akışı olsun diye ama nafile. Çözüm yok.
Bakimini kim yapti?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı