G goktug2014 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Böyle oluyor Excalibur G770 12. nesil kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Böyle oluyor Excalibur G770 12. nesil kullanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HDMI Kablosu Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 Crucial CT8G4SFRA32A.M4FF i5-12450H CT500P3PSSD8 RTX3050 Mobile Cinsiyet Erkek Meslek insanlardan 2k alıp kalitesiz ürün satarım :D 1 Ağustos 2025 #2 Dostum önce klasöre çıkar, bir de neden BIOS Update yapmak istiyorsun? Oyuncak değil o cihaz, geri dönüşü olmaz. Artı 0 Eksi
Dostum önce klasöre çıkar, bir de neden BIOS Update yapmak istiyorsun? Oyuncak değil o cihaz, geri dönüşü olmaz.
KS KS G goktug2014 Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 HDMI Kablosu dedi: Dostum önce klasöre çıkar, bir de neden BIOS Update yapmak istiyorsun? Oyuncak değil o cihaz, geri dönüşü olmaz. Genişletmek için tıkla... klasöre çıktıda zaten yaptmıştım daha önce neden böyle oldu bilmiyorum Artı 0 Eksi
HDMI Kablosu dedi: Dostum önce klasöre çıkar, bir de neden BIOS Update yapmak istiyorsun? Oyuncak değil o cihaz, geri dönüşü olmaz. Genişletmek için tıkla... klasöre çıktıda zaten yaptmıştım daha önce neden böyle oldu bilmiyorum
HDMI Kablosu Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 Crucial CT8G4SFRA32A.M4FF i5-12450H CT500P3PSSD8 RTX3050 Mobile Cinsiyet Erkek Meslek insanlardan 2k alıp kalitesiz ürün satarım :D 1 Ağustos 2025 #4 goktug2014 dedi: Klasöre çıktıda zaten yaptmıştım daha önce neden böyle oldu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam neden BIOS Update yapmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
goktug2014 dedi: Klasöre çıktıda zaten yaptmıştım daha önce neden böyle oldu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam neden BIOS Update yapmak istiyorsunuz?