Excalibur G770 cihazın performansı önemli ölçüde düştü

Syropy

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G770
Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz
Meslek
Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi
Cihazım Excalibur G770 soğutucu üzerinde iki monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Her türlü performans seçeneği seçili her yerde en iyi performans seçeneğini seçtim. En son 2 ay önce yine aynı sorunu yaşatmıştı açtıktan sonra fanlar yüksek devirde çalışmaya başlıyor ve performans düşüklüğü yaşıyordum. Oyunu bırakın masaüstünde bile gezemiyordum YouTube'da video bile izleyemiyordum. Garantiye yolladım ve performans bakımları yapıldı denilip geldi, geldiğinde düzelmişti fakat 2-3 gündür sadece bazı oyunlarda performans düşüklüğü yaşıyordum bugün ise düşüş yaşamadığım oyunlarda da performans düşüklüğü yaşamaya başladım. Örneğin PUBG kasmıyor marvels Rivals en düşük ayarlarda kasıyordu, bugün ise PUBG'de kasmaya başladı. Umarım masaüstünde de aynı düşüşü yaşamam kısa süre içerisinde. Sizce bu problemin kaynağı nedir ne yapmalıyım yaşayan, bilen vs. varsa yardımcı olabilir mi?

Not: Forza Horizon 5'te sıfır kasma var fakat PUBG deli gibi kasıyor, masaüstünde canavar gibi. PC'nin kendi ssdsinde kurulu olan oyunlarda sorun yok ama harici SSD'deki oyunlar deli gibi kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı