Excalibur G770 "Control Center BIOS version incorrect" hatası

Salodfa

Hectopat
Merhaba. 1 ay önce Excalibur G770 aldım. Ama Control Center programı bu hatayı veriyor. BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    66,4 KB · Görüntüleme: 306
Bende Excalibur G770 almıştım 17 Eylül'de fakat 1 2 hafta sorunsuz kullandım Control Center'i, Windows güncellemesinden sonra bu hatayı almaya başladım tekrar indirdim kurdum yine çalışmadı başka Control Center yüklemeyi denedim yine olmadı şimdiden teşekkürler.(Bütün driverlerim ve Windows'um güncel)

Güvenli modda da olmuyorsa dosyaları tutarak sıfırlama yapmanız gerekiyor.. :/ en azından ben böyle çözebildim.

Güvenli modda da olmuyorsa dosyaları tutarak sıfırlama yapmanız gerekiyor. :/ en azından ben böyle çözebildim.

Aslında o kadar da gerek yok Control centera. Işığı açtığım zaman gece gayet güzel aydınlatıyor, Casper sadece bu ışıklar için bir uygulama yapmalı.

Aslında o kadar da gerek yok Control centera. Işığı açtığım zaman gece gayet güzel aydınlatıyor, Casper sadece bu ışıklar için bir uygulama yapmalı.

Şarj aletinde aşırı çalışıyor. Şarj aletinde olmayınca da güç moduna giriyor, yani Control Center çok önemli. Bu bir oyun bilgisayarı ve oyun bilgisayarını oyun oynamak için aldık ve böyle olunca oynanmıyor.
Merhaba. 1 ay önce Excalibur G770 aldım. Ama Control Center programı bu hatayı veriyor. BIOS'u nasıl güncelleyebilirim?
sistem dosyalarını yeniden yükleyin. bu işlem bilgisayarınızı 2 gün önceki işlemine döndürür eğer başka biri bu hatayı alırsa direkt sistem dosyalarını yeniden yüklesin. pcniz biraz yavaşlayacaktır fakat sonra normal hailne dönecektir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…