Ben aynı model, RTX 3050Ti ve İ5 11400H ile 120-180 arası oynuyorum. Üstüne üstlük benim performansım vakit geçtikçe düşüyor sıkıntılı seri olduğu için ama ortalama olarak 100'ün altına düşmüyor hiç. Ayarlarınızı düzgün yaptığınıza emin misiniz ve RAM çift kanal mı yoksa tek mi?Arkadaşlar merhaba, Excalibur G770 RTX 3050 i7 12700H islemcili 16 GB RAM bir laptopum var lakin CS2 de FPS değerlerimi az olduğunu düşünüyorum, 80-150 bandinda değişiyor. Yardımci olabilir misiniz?
Çift tek bilmiyorum yeni aldım bilgisayarı daha 200 civari verecegini dusunmustum performans tarafindan ogrenmem gereken bilgi varsa lutfen yardimci olunBen aynı model, RTX 3050Ti ve İ5 11400H ile 120-180 arası oynuyorum. Üstüne üstlük benim performansım vakit geçtikçe düşüyor sıkıntılı seri olduğu için ama ortalama olarak 100'ün altına düşmüyor hiç. Ayarlarınızı düzgün yaptığınıza emin misiniz ve RAM çift kanal mı yoksa tek mi?
Hocam kaça ve ne zaman aldınız? Eğer iade süreniz geçmedi ise mutlaka iade edip başka modellere yönelmenizi öneririm. Eğer iade edemeyecekseniz bilgisayarınızı oyunlara tam optimize hale getirdiniz mi? CS2'de ayarları optimize ettiniz mi?Çift tek bilmiyorum yeni aldım bilgisayarı daha 200 civari verecegini dusunmustum performans tarafindan ogrenmem gereken bilgi varsa lutfen yardimci olun
Hocam kaça ve ne zaman aldınız? Eğer iade süreniz geçmedi ise mutlaka iade edip başka modellere yönelmenizi öneririm. Eğer iade edemeyecekseniz bilgisayarınızı oyunlara tam optimize hale getirdiniz mi? CS2'de ayarları optimize ettiniz mi?
Pek de uyguna gelmemiş hocam maalesef. O fiyata çok rahat 4050'li bir laptop bulurdunuz. Windowsu ve CS'yi oyuna en iyi şekilde optimize etmek için bir sürü video mevcut. Onlara bakmanızı öneririm. Teker teker hepsini yazmaya kalksam konu çok uzar.İade vermeyi aslinda dusunmuyorum 35k civari almistim uyguna geldi cs2 ayarlari aslinda orta yuksek seklinde kullaniyorum nvidia app ten suruculerde yuklu performans modda cogu sey ama garipirki bir turlu yukseltemiyorum. Şimdide nvidia denetim masasinda ekran ayarlari bolumu yok onu bulmaya calisiyorum. Olsa ekran karti ayarini yapicam
İade vermeyi aslinda dusunmuyorum 35k civari almistim uyguna geldi CS2 ayarlari aslinda orta yuksek seklinde kullanıyorum NVIDIA App ten suruculerde yuklu performans modda cogu şey ama garipirki bir turlu yukseltemiyorum. Şimdide NVIDIA denetim masasinda ekran ayarlari bölümü yok onu bulmaya calisiyorum. Olsa ekran karti ayarini yapacağım.
Orasi dogru lakin bu sefer islemciden ramden kisar. Simdiden tesekkurler.Pek de uyguna gelmemiş hocam maalesef. O fiyata çok rahat 4050'li bir laptop bulurdunuz. Windowsu ve CS'yi oyuna en iyi şekilde optimize etmek için bir sürü video mevcut. Onlara bakmanızı öneririm. Teker teker hepsini yazmaya kalksam konu çok uzar.
Teşekkürler hocamBonfireFPS'in FPS arttirma videlari var benim de işime yaramıştı ayni model GTX 1650 ve i5 10.nesil 100 fps civari oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.