Görev yöneticisinin fotoğrafını atar mısınız?Genel olarak hızlıydı bir sıkıntı yaşamadım
Hiç indirmedim
Sadece Steam açık
Bende de G770 var ( GTX 1650 versiyonu )
Bende boşta +80 dereceleri görüyorum oyunlarda zaten yanıyor çözüm bulamadım bende laptoplardan nefret etmeme sebep oldu.
"
Bu üç aylık süreçte ilk defa ya da uzun zaman sonra ilk defa böyle bir sorun yaşadıysanız kronik bir sorun olabileceğinden şüpheleniyorum. Bilgisayarda fanları fazla zorlayabilecek olan programları kapattığınızda sorun çözülmüyorsa geçmiş olsun. Excalibur maalesef kronik sorunları olan bir cihaz.
Bilgisayarın fanları kendi kendine durup geri çalışmaya başladı. Boşta ise 95 derecelere kadar çıkıyor CPU sıcaklığı. Problem neden kaynaklı olabilir?
Eki Görüntüle 1768080
ekran kartını kullanması için nvidia dan fln ayarlar yaptım yoksa bazı oyunlarda fln uhd grapfics kullanıyordu bide perormans modunda bilgisayar belkide ondandırAynı versiyonu bende de var ama boşta senin kadar yüksek sıcaklıklara ulaşmıyor. Genelde 30 - 45 derece arası dolaşıyor. Hangi güç modunda kullanıyorsunuz? Bakımlarında kullandığınız termal macunun ısı iletim değeri düşük müydü?
Şu Excalibur'u kötülemeyin bende de aynı model var mis gibi çalışıyor hiçbir kronik sorun yok, insanlarda bu tür mesajlar görünce Excalibur laptoplarını kötü bir makine olarak yorumluyorlar.
Konuyla alakasız olabilir kusura bakmayın.
Virüs veya arkada çalışan bir uygulama bunlara sebep olmuyorsa fanlar bozulmuş olabilir, teknik servise götürün baksınlar, biz net olarak sorunun ne olduğunu anlayamayız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.