lyciaa_0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Bilgisayarda BIOS'a girdiğimde Fast Boot seçeneğini bulamadım. Bu bilgisayarda var mı, yok mu bilmiyorum şahsen. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem: Excalibur G770 / RTX 3050 4 GB / 16 GB RAM / Intel i7 11.nesil. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2022
Merhabalar. Bilgisayarda BIOS'a girdiğimde Fast Boot seçeneğini bulamadım. Bu bilgisayarda var mı, yok mu bilmiyorum şahsen. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem: Excalibur G770 / RTX 3050 4 GB / 16 GB RAM / Intel i7 11.nesil.
KS KS lyciaa_0 Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #11 Jumrow dedi: Kusura bakmayın biraz meşgulüm. En müsait zamanda birkaç yöntem daha deneyelim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, müsait olduğunuz zaman halledelim. İyi çalışmalar dilerim. Artı 0 Eksi
Jumrow dedi: Kusura bakmayın biraz meşgulüm. En müsait zamanda birkaç yöntem daha deneyelim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam, müsait olduğunuz zaman halledelim. İyi çalışmalar dilerim.