Excalibur G770 GTX 1650 Ti GTA 5 çöküyor ve FPS düşüyor

Bnb.Phantom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GTX 1650 Ti, 8 GB RAM, i7 10. nesil işlemcili ve 222 GB SSD özelliklerine sahip Excalibur G770'e GTA 5 indirdim tüm grafikler en düşükte olmasına rağmen kasıyor ve bir yerden sonra çöküyor. Çözüm için all in One runtimes ile eksik dosyalar vardır diye fix yapmaya çalıştım olmadı, programları kapatarak açtım önce ki çökme sorunu biraz daha geç oldu ama yine aynı sorunlar devam etti ne yapsam düzelir?

Her şey güncel mi? MSI Afterburner ile işi değerlerine bakar mısınız bir de? Kasmasının nedeni işlemcinin thermal thorttle yemesi büyük ihtimalle.

Peki düzeltme nasıl yapılabilir büyük ihtimalle sebep ısı.

Emin olmamız lazım önce. Eğer sorun sıcaklıksa termal macun değiştirebilirsiniz, temizlik yapabilirsiniz. Turbo Bosst'u kapatabilirsiniz vs. dediğim gibi önce bir süre oynayın ve CPU-GPU derecelerini yazın.

Emin olmamız lazım önce. Eğer sorun sıcaklıksa termal macun değiştirebilirsiniz, temizlik yapabilirsiniz. Turbo Bosst'u kapatabilirsiniz vs. dediğim gibi önce bir süre oynayın ve CPU-GPU derecelerini yazın.
Oynanacak durumda olsa oynarım o kadar beter ki daha ilk görevi bile geçemediğim için oynayamıyorum ve ilk görevi oynarken çökmeden önce çok beter kasıyor sonra tam görevi atlayacakken çöküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı