irfantr452
Picopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
- Meslek
- İş arıyor
Yaklaşık 6 ay önce cihazı satın aldım. İlk aldığımda pek fark etmedim fakat zamanla anlayabildim. Şu anda hemen hemen her oyunda FPS düşüşü yaşıyorum, oyun zevkini mahvediyor bu durum. FPS 144'ten birden 80'e kadar düşüp geri yükseliyor, oyunda çok bariz hissediliyor. Bu durum döngü şeklinde devam ediyor.
İşin gerçeği, ısıdan şüphe ediyorum. Yük altında GPU 75-80 arası, CPU ise 85-100 arası oluyor genelde. Oyunlarda FPS sabitlemeyi denedim, çok az verim alabildim. En son müşteri hizmetlerini aradım, bana “Bu cihazın 100 dereceye kadar çalışması normal.” denildi fakat emin olamadım ve bu ay bakıma gönderdim, pek fayda etmedi.
Elimden geleni yapmaya çalıştım, yapabildiklerim şunlar:
Özellikle bu cihazı kullanan veya bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Elimde MX6 macun mevcut.
İşin gerçeği, ısıdan şüphe ediyorum. Yük altında GPU 75-80 arası, CPU ise 85-100 arası oluyor genelde. Oyunlarda FPS sabitlemeyi denedim, çok az verim alabildim. En son müşteri hizmetlerini aradım, bana “Bu cihazın 100 dereceye kadar çalışması normal.” denildi fakat emin olamadım ve bu ay bakıma gönderdim, pek fayda etmedi.
Elimden geleni yapmaya çalıştım, yapabildiklerim şunlar:
- Soğutucu stant aldım.
- BIOS güncelledim.
- Ekran kartı Driver'ını silip web sitesinden kurdum.
- Bazı Driver'ları güncelledim.
- Formatladım ve sistemi tekrar kurdum.
Özellikle bu cihazı kullanan veya bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Elimde MX6 macun mevcut.