Düzgün şekilde bakarsan hor kullanmazsan gayet de 6 7 sene götürür sadece birkaç yıl sonra RAM'i yükseltip bir de SSD'yi yükseltsen makul.
Vatan'dan aldım. Her şeyi sağlam duruyor da iade kabul ederler mi bilmiyorum. Bir de Vatan bu konularda çok sıkıntı. Bütçem 25-30k arası, en fazla 3-4k esneme olur. Sağolasın.Dostum Windows 11 kurulu ve magazadan almissin, o paraya muhtemelen internette 4050 bile vardir. İade edip iyisini alayim diyordan butceni soyle cihaz onereyim, yoksa simdiden gecmis olsun.
Hocam cihazı zaten satın aldım. İade etmek benim de aklımdan geçmedi değil ama nasıl olacak, kabul ederler mi bilmiyorum. Sonuçta mağazadan satın aldım.Hocam bu cihaz o kadar götürmez bu marka ileriki zamanlarda anakart arızası veriyor almanı tavsiye etmem bütçe neyse söyle öneride bulalım.
Hocam ben de gördüm birkaç yerde anakart arızası şikayetleri ama bu kadar kolay olur mu bu? Excalibur için sık görülüyor sanırım.Yuksek ihtimalle 3 sene icinde anakarttan kaynaklanan sorunlar gozukmeye baslar.
Vatan'dan aldım. Her şeyi sağlam duruyor da iade kabul ederler mi bilmiyorum. Bir de Vatan bu konularda çok sıkıntı. Bütçem 25-30k arası, en fazla 3-4K esneme olur. Sağ olasın.
Hocam cihazı zaten satın aldım. İade etmek benim de aklımdan geçmedi değil ama nasıl olacak, kabul ederler mi bilmiyorum. Sonuçta mağazadan satın aldım.
Vatan'dan aldım. Her şeyi sağlam duruyor da iade kabul ederler mi bilmiyorum. Bir de vatan bu konularda çok sıkıntı. Bütçem 25-30k arası, en fazla 3-4K esneme olur. Sağ olasın.
Hocam cihazı zaten satın aldım. İade etmek benim de aklımdan geçmedi değil ama nasıl olacak, kabul ederler mi bilmiyorum. Sonuçta mağazadan satın aldım.
Hocam ben de gördüm birkaç yerde anakart arızası şikayetleri ama bu kadar kolay olur mu bu? Excalibur için sık görülüyor sanırım.
Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 32.159,04 TL'den...www.akakce.com
Ayni paraya 4060 bile alabiliyorsunuz, degil Excalibur en iyi laptop modeli bile olsa o donanim o parayi hak etmiyor.
Windows 11 kurulumunu siz ekstra ucretle yaptirdiysaniz almazlar da direkt olarak aldiginiz cihazda kuruluysa 14 gun kosulsuz iade alma zorunlulugu var. Biraz sorun cikarabilirler ancak THH'ye basvurursaniz hiçbir şey yapamazlar.
Ekstra ücret ödemedim. 14 gün koşulsuz iade web alışverişlerinde diye biliyorum ama yine de şansımı denerim. Öneri için teşekkürler.Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro 5 AN515-58 NH.QM0EY.009 i7-12650H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 32.159,04 TL'den...www.akakce.com
Ayni paraya 4060 bile alabiliyorsunuz, degil Excalibur en iyi laptop modeli bile olsa o donanim o parayi hak etmiyor.
Windows 11 kurulumunu siz ekstra ucretle yaptirdiysaniz almazlar da direkt olarak aldiginiz cihazda kuruluysa 14 gun kosulsuz iade alma zorunlulugu var. Biraz sorun cikarabilirler ancak THH'ye basvurursaniz hiçbir şey yapamazlar.
G870'i ben Hepsiburada'dan 26kya aldım sana da tavsiye ederim CS2 Ultra ayarlarda işlemci sıcaklığı 80'i geçmiyor.
Önerdiğiniz bilgisayar forumda neredeyse en sevilmeyen laptop bende G870 var almadan önce Acer Nitro alacaktım, yorumları görünce vazgeçtim.
Excalibur'dan da bayağı bir nefret ediliyor hocam. Siz yine de memnun musunuz Casper'dan?G870'i ben Hepsiburada'dan 26kya aldım sana da tavsiye ederim CS2 Ultra ayarlarda işlemci sıcaklığı 80'i geçmiyor.
Önerdiğiniz bilgisayar forumda neredeyse en sevilmeyen laptop bende G870 var almadan önce Acer Nitro alacaktım, yorumları görünce vazgeçtim.
Ekstra ücret ödemedim. 14 gün koşulsuz iade web alışverişlerinde diye biliyorum ama yine de şansımı denerim. Öneri için teşekkürler.
Forumda sevilmiyor diye kotu mu oluyor? Ayrica nasıl sevilmiyor, şu an kendisi en F/P 4060 laptop diye biliyorum?
Dostum bende de G870 var. Soğutması iyi olan buysa ben diğerlerini düşünmek istemiyorum. Öyle diyeyim yani.Hocam G870 kullanıcısıyım, benim de bir hafta olacak. Casper'ın zaten soğutma sistemi kötü sen bir de en kötüsünü almışsın. Soğutma bakımından en iyisi 870 ve 911'li modeller.