Excalibur G770 laptop kaç sene götürür?

Konudan sapmayalim, gidip Victus yerine BMW merso yazsam forumdan ihrac edilirim 😀. Herkes sinirlarini bilmeli.

Velhasıl bir hafta oldu hocam, ilk adamakıllı bilgisayar aldım Allah'a şükür bir sorun yok ısıyla alakalı düzenli termal macunlarını ve bakımlarını yaptırsam 5 sene idare etse yeter beni.

Velhasıl bir hafta oldu hocam, ilk adamakıllı bilgisayar aldım Allah'a şükür bir sorun yok ısıyla alakalı düzenli termal macunlarını ve bakımlarını yaptırsam 5 sene idare etse yeter beni.
Al benden de o kadar hocam. Muhtemelen mağazadan alındığından iade hakkım da yok, gittiği yere kadar artık. Geçmiş olsun :D

Al benden de o kadar hocam. Muhtemelen mağazadan alındığından iade hakkım da yok, gittiği yere kadar artık. Geçmiş olsun :D

Göründüğü gibi değil hocam ısınma sorunu bir iki marka haricinde tüm laptoplarda var, altta yazacağım tüm değerleri Afterburner ile Ultra ayarlarda ölçtüm bilgin olsun.

CS2: 80 üstünü hiç görmedim genelde 77-79 arası sıcaklık değeri var.

GTA 5: Ortalama 70-75 arasında gidip geldi bazen 80'lere çıktı.

The Forest: 70 sabit.

Arma 3: Genelde 80 ama arada 85'lere çıktığı oldu.

ETS 75-80 arasında oynadı net bir şey demek mümkün değil.

Genel işlemci sıcaklık değerleri bu şekilde Cinebench testinde 10k pts aldı.

Göründüğü gibi değil hocam ısınma sorunu bir iki marka haricinde tüm laptoplarda var, altta yazacağım tüm değerleri Afterburner ile Ultra ayarlarda ölçtüm bilgin olsun.

Vallahi sağolun hocam. Ben zaten çok zorlamasam da sıcaklık sorunu yaşamadım. Yaşasam da artık soğutucu alırım.
Isınmadan bağımsız Casper'ın anakartlarının sorunlu olduğundan bahseden birkaç kişi gördüm. Benim kaygım da zaten oyun performansı veya ısınma vesaire de değil; benim adam akıllı ilk bilgisayarım ve ekonomiye göre ucuz bir makine de sayılmaz. Bu nedenle uzun süreli kullanım; en azından 5-6 yıl çalışmasını isterim. Bakacağız artık, zaman ne getirir bilinmez. Hayrola.

Dostum hala ayni seyi yapiyorsun, birkac haftalik kullaniminla "diger laptoplar da isiniyor" diyip isin icinden cikiyorsun. 1 yillik Victus ve Nitro 5 var elimde, istersen karsilastiralim neredeyse her oyunda 5'er derece fark atmazsa bir şey bilmiyorum. Onu da gectim cihazin asil kronik sorunu dandik anakarti.

2 yıldır kullanıyorum hiçbir problemi yok bakımlarını düzgün yaptır ısınma problemide olmaz ama aldığın yere gorede degisiyor tabii Casper bazen sorumsuz olabiliyor ben bu bilgisayarda sadece FIFA23 FIFA Online4 FC24 Outlast oynadım gayet de iyi performans veriyor şimdilik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı