Excalibur G770 laptopa NVIDIA App üzerinden overclock yapılır mı?

Soğutucu kullanmanız başlıca bir sorun aslında. Soğutucuyla o sıcaklık değerleri kötü sayılır.

Hocam ben excalibur fanı falan değilim yanlış anlaşılmayım yani sadece demek istediğim buradaki bazı arkadaşlar gibi yok 100 dereceleri görüyor yok ısıdan klavyeye el değmiyor gibi saçmalıklarla insanları yanıltmaları. Her şey bütçe meselesi Casper muadillerine göre bir tık uygun kalıyor yoksa bizde biliyoruz MSI Titan almayı :).bana yetiyor öyle PC deliside olmadığım için AAA oyunlarımı 90-92 Max derecelerde saatlerce keyifli oynuyorum yeterli benim için. Ben kullanıcı olarak söyleyim sıkıntıarını;

Öyle abartı bir ısı durumu yok diğer dizüstülere göre 3-5 derece fazla olabilir benim için bir zararı yok..
Fan sesi biraz geliyor onada alışıyorsun takıntılı olan varsa bir şey diyemem.
Oyundayken batarya fişe takılı olsa bile %51 e iniyor ve orda sabit kalıyor daha aşağıya inmiyor yani batarya bitmesinden hiç pc'im kapanmadı yine takıntılı olan varsa birşey diyemem.
bendeki 75 watt oyunlarda AAA oyunlarda özellikle bu test bu oyunu çalıştırır mı sitelerinde bir çok oyunu çalıştıramaz desede ben o oyunlarda yüksek grafiklerde oynuyorum çok karmaşa yerlerde 30 fps altına bir kaç saniyeliğine iniyor oda dediğim gibi rahatsız olmuyorum(olamıyorum çünkü rtx 3050ti performansı belli)
numpad kısmı yükte ısınıyor ama öyle el yakıyor el değmiyor gibi saçma sapan konuşan hayatında hiç kullanmamış cocukların dediği gibi bir durum söz konusu değil.

Yani aldığım malı biliyorum ve gayette memnunum benim için yeterli bir pc.

Yukarda ki arkadaşın da dediği gibi OC ile uğraşıp riske atıp 3-5 fps daha almak bana hiç mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı