Excalibur G770 laptopta GTX 1650 %0 çalışıyor

covanni

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. Casper Excalibur G770 sahibiyim. Sıkıntım şu ki GPU çalışmıyor. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum normalde 120-150 arası FPS alırken şu anda 50'lerde geziniyor. Bugün aklıma geldi, acaba bir sıkıntı mı var diye Excalibur Control servisine girdim. CPU %99 hızda çalışırken ve 85 dereceyken, GPU %0 çalışıyor ve sıcaklığı 56 derece. DDU uygulamasından (Doğru yazdım umarım) driverı kaldırıp yükledim, aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım tekrardan aktif hale getirdim, driverı eski sürümüne getirdim ancak bir düzelme olmadı. Yaklaşık 1 saat önce tekrar denediğimde bu sefer eskisi gibi performans aldım yani düzelmişti ancak 5 dakika önce yine aynı sıkıntı oldu. Ne yapmam gerekir tavsiyeleriniz nedir?

Intel i5-9300h işlemci.
NVIDIA GTX 1650 ekran kartı.
16 GB RAM.

Hocam, Nvidia denetim masasından 3D ayarlarının yönetilmesine gelin. Buradan performans olarak ayarlayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı