Buraya atabilirmisiniz? Biraz değiştirip denemenizi isteyeceğim.Coffe Lake Plus'lı bir şeydi.
Buraya atabilirmisiniz? Biraz değiştirip denemenizi isteyeceğim.Coffe Lake Plus'lı bir şeydi.
Buraya atabilir misiniz? Biraz değiştirip denemenizi isteyeceğim.
Hocam Coffe Lake Plus config kullanmanız gerek. Coffe Lake 8. nesil Intel işlemciler içindi. Coffe Lake Plus 9. nesil. Comet Lake kullanmanıza gerek yok o başka işlemciler için. Ben EFI hazırlıyorum size atacağım birazdan. Şimdi baktım, adı öyleymiş. Niye anlamadım.Şurada ki EFI'yi kullandım. Config. Lips i Config'ler laptop Config'leri Coffee Lake plus_commet Lake'i kullandım.OpenCore: macOS Ventura 13.5 Intel & AMD Kurulum İmajı
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...www.technopat.net
BIOS'ta UEFI devere olduğuna emin ol ve cms disable olduğuna emin ol.
Bu EFI ile dene:
![]()
BIOS'da Windows 8/10 Features diye bir ayar var mı? Varsa Windows 8/10'dan Other OS yapıp deneyin.Sonuç bu.
BIOS'da Windows 8/10 features diye bir ayar var mı? Varsa Windows 8/10'dan other OS yapıp deneyin.
USB'yi 2.0 Portuna taktınız değil mi? 2.0 olmayınca sorunlar çıkabiliyor.Baktım da yok göremedim.
USB'yi 2.0 portuna taktınız değil mi? 2.0 olmayınca sorunlar çıkabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.