Excalibur G770 pişman eder mi?

MSI Afterburner kullandım. Bir de tabii cihazı test etmek için thorttlestop üzerinden test yaptım. (her ikisi de yüksek performans modunda.) Thorttlestop ta 80 watta 98 derece olup thorttle yedi. RDR 2 de yüksek performans modunda yine 100 dereceye çıktı ve thorttle yedi. Profilimde her ikisinin fotoğrafı da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Burada cihazı ne şartlar altında kullandığınız, bakımlarını ne zaman yaptığınız vs. kendiniz de yaptığın thorttlestop testini yapıp sonucu görebilirsiniz.

ThrottleStop'un Throttle'yi yaşayıp yaşamadığımızı gösteren bir kısım varmış onu fark etmemişim. Şimdi yükleyip Prime95 veya 1 saat oyunda deneyeceğim sonucu size yazarım.

Nereden test yapacağımı buldum TS benchmiş ama kaç saat yapmalıyım sizce? Ayarlar nasıl olmadı ya da? Siz de TS bench ile yaptığınız değil mi? Herhangi bir zararı yoktur umarım.

Son düzenleme:
Nereden test yapacağımı buldum TS benchmiş ama kaç saat yapmalıyım sizce? Ayarlar nasıl olmadı ya da? Siz de TS bench ile yaptığınız değil mi? Herhangi bir zararı yoktur umarım.

Herhangi zararı yok. TS bench evet. Thorttlestop ana ekranından bir SS atar mısınız?

Öncelikle birçok kişi alınmaz demiş fakat bu kişilerden birçok kişi bu modeli kullanmamış bile bakın birçok kişi diyorum öncelikle kullanıp memnun olmayanlar için ise şöyle söyleyeyim her laptop sağlam değil mesela HP Victus 16 sağlam laptoplardan birisi fakat bu laptoptada bazı problemler olabiliyor.

Farkındaysan burada bir sürü Excalibur kullanıcısı var şu an sen neyin duyarını yapıyorsun acaba?

Oyun laptopu alıyorken laptop 15 k ise 16 k para ayırmalısınızki soğutucu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…