a1d1real Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Ne yapabilirim? Şarjı 89 ama oyun moduna geçmiyor Control Center'da direkt atlıyor ofis moduna.
NooffLe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Tam olarak hatırlayamıyorum cihaza şu anda sahip değilim ama şarjda değilken oyun moduna izin vermiyor. Pil ve güç ayarlarından yüksek performansı seçin. Artı 0 Eksi
Tam olarak hatırlayamıyorum cihaza şu anda sahip değilim ama şarjda değilken oyun moduna izin vermiyor. Pil ve güç ayarlarından yüksek performansı seçin.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.723 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 17 Ocak 2023 #3 Sarja takılı olmadığında donanımlara tam performansi uzun süre yetirttiremeyeceği için izin vermemesi normal. Artı 0 Eksi
Sarja takılı olmadığında donanımlara tam performansi uzun süre yetirttiremeyeceği için izin vermemesi normal.
Neko-chan Megapat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 635 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #4 Çoğu laptop şarja takılı değilken ekran kartı kullanımına bile izin vermiyor. Dahili grafik birimine geçiyor, bana normal bir davranış gibi geldi. Artı 0 Eksi
Çoğu laptop şarja takılı değilken ekran kartı kullanımına bile izin vermiyor. Dahili grafik birimine geçiyor, bana normal bir davranış gibi geldi.