Sorun olmaz.80 e sabitlersem sarj takılı olsada sorun olurmu?
80'e sabitlersem şarj takılı olsa da sorun olur mu?
Ben G770 kullanmış biri olarak bir an önce elden çıkarmanı öneririm. Çok kalitesiz bir ürün aşırı ısınmakta yeterli soğutmaya sahip değil tek iyi yanı ücretsiz SSD vs değiştirebilmeniz satıştan önce öneririm. Ben elden çıkardım rahatım o cihazlar çok sağlıklı cihazlar değil.
Sorununuza gelirsek arada şarjda kullanmanız yeterli 2 hafta da bir gibi ya da pil dolum yüzdesini 80 de tutmak gibi şeyler yapmanız daha sağlıklı.
4K GTA 5 oynuyorum o laptop şu an elimde gayet soğutuyor, laptopa dokunduğumda sıcak bile olmuyor. Temizliğini yap(tır) yeter.
g770 biliyorum modelini ısınma sorunu yok. Soğutucuda kullanmıyorum ama alacağım. Fan sesi bi tık fazla ama kulaklık olduğu için rahatsız etmiyor. Bu fan seside sadece 4k gta 5 gibi yüksek ayarlarda oynadığım oyunlarda çıkıyor pes fifa valorant oynarken ısınmıyor + fan sesi yok.G870 olmasın 770'in ısınmama şansı yok. Thermal grizzyl Kryonaut macun sürdüm 1 hafta önce temizlettim 95 derece.
Hocam sistem özellikleri ile birlikte oyunlardaki ısıları paylaşır mısınız?g770 biliyorum modelini ısınma sorunu yok. Soğutucuda kullanmıyorum ama alacağım. Fan sesi bi tık fazla ama kulaklık olduğu için rahatsız etmiyor. Bu fan seside sadece 4k gta 5 gibi yüksek ayarlarda oynadığım oyunlarda çıkıyor pes fifa valorant oynarken ısınmıyor + fan sesi yok.
Tabi ısıları eve gidince paylaşayım sistem özellikleri ise şu şekilde.Hocam sistem özellikleri ile birlikte oyunlardaki ısıları paylaşır mısınız?
Sürekli 100'de kalması uzun vadede problem yaratır. Bu yüzden çoğu üretici, "kontrol merkezi" vb. kontrol uygulamalarıyla pil yüzdesinin maksimum seviyesini ayarlayabilme şansı sağlıyor. Pilinizin maksimum doluluk yüzdesini 80 ile 95 arası bir sayıya sabitlerseniz(daha önce araştırdığım kadarıyla en doğrusu 80) uzun vadede pil sağlığını daha iyi korumuş olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.