Y Yabancı32 Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #11 nasahtech dedi: Termal macunu kalın veya çok ince mi sürdünüz? Sorun bu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorum
nasahtech dedi: Termal macunu kalın veya çok ince mi sürdünüz? Sorun bu da olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorum
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 887 Çözümler 1 14 Haziran 2024 #12 Yabancı32 dedi: Ram eklemsi yaptırmıştım.Yapan kişi sürdüğünü söylemişti Genişletmek için tıkla... Tanıdık bile olsa güvenmemek lazım.
Yabancı32 dedi: Ram eklemsi yaptırmıştım.Yapan kişi sürdüğünü söylemişti Genişletmek için tıkla... Tanıdık bile olsa güvenmemek lazım.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #13 Yabancı32 dedi: RAM eklemsi yaptırmıştım. Yapan kişi sürdüğünü söylemişti. Genişletmek için tıkla... Termal macun işe yaramıyor olabilir muhtemelen ya dandik bir macundur ya da kalın sürmüş olabilir.
Yabancı32 dedi: RAM eklemsi yaptırmıştım. Yapan kişi sürdüğünü söylemişti. Genişletmek için tıkla... Termal macun işe yaramıyor olabilir muhtemelen ya dandik bir macundur ya da kalın sürmüş olabilir.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #14 Yabancı32 dedi: Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence sen kendin güzel bir termal macun al sür, önerim: Thermal Grizzly Hydronaut.
Yabancı32 dedi: Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence sen kendin güzel bir termal macun al sür, önerim: Thermal Grizzly Hydronaut.
Y Yabancı32 Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #15 Cheese Wizzard dedi: Termal macun yenilemeni öneririm. Muhtemelen ısı iletkenliği 1 olan aşırı dandik macun sürmüştür bu yüzden böyledir. Genişletmek için tıkla... Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Cheese Wizzard dedi: Termal macun yenilemeni öneririm. Muhtemelen ısı iletkenliği 1 olan aşırı dandik macun sürmüştür bu yüzden böyledir. Genişletmek için tıkla... Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #16 Yabancı32 dedi: Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiy. Genişletmek için tıkla... Yabancı32 dedi: Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi, n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çok güvendiğin bir kişi veya bilgisayarcı varsa ona açtır macunu yenileyin.
Yabancı32 dedi: Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiy. Genişletmek için tıkla... Yabancı32 dedi: Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi, n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çok güvendiğin bir kişi veya bilgisayarcı varsa ona açtır macunu yenileyin.
Y Yabancı32 Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #17 Cheese Wizzard dedi: Hocam bence sen kendin güzel bir termal macun al sür, önerim: Thermal Grizzly Hydronaut. Genişletmek için tıkla... Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Cheese Wizzard dedi: Hocam bence sen kendin güzel bir termal macun al sür, önerim: Thermal Grizzly Hydronaut. Genişletmek için tıkla... Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 887 Çözümler 1 14 Haziran 2024 #18 Yabancı32 dedi: Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... Thermal macunu alıp bir bilgisayarcıya götürüp gözünüzün önünde sürmesini rica edebilirsiniz.
Yabancı32 dedi: Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... Thermal macunu alıp bir bilgisayarcıya götürüp gözünüzün önünde sürmesini rica edebilirsiniz.
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #19 Yabancı32 dedi: Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi, n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Modeli atar mısınız?
Yabancı32 dedi: Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi, n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Modeli atar mısınız?
Y Yabancı32 Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #20 nasahtech dedi: Çok güvendiğin bir kişi veya bilgisayarcı varsa ona açtır macunu yenileyin. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim Teritseran dedi: Thermal macunu alıp bir bilgisayarcıya götürüp gözünüzün önünde sürmesini rica edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim nasahtech dedi: Modeli atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Excalibur g770 (Sistem modelinde yazan)
nasahtech dedi: Çok güvendiğin bir kişi veya bilgisayarcı varsa ona açtır macunu yenileyin. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim Teritseran dedi: Thermal macunu alıp bir bilgisayarcıya götürüp gözünüzün önünde sürmesini rica edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim nasahtech dedi: Modeli atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Excalibur g770 (Sistem modelinde yazan)