Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorumTermal macunu kalın veya çok ince mi sürdünüz? Sorun bu da olabilir.
Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorumTermal macunu kalın veya çok ince mi sürdünüz? Sorun bu da olabilir.
Tanıdık bile olsa güvenmemek lazım.Ram eklemsi yaptırmıştım.Yapan kişi sürdüğünü söylemişti
RAM eklemsi yaptırmıştım. Yapan kişi sürdüğünü söylemişti.
Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiyorum.
Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?Termal macun yenilemeni öneririm.
Muhtemelen ısı iletkenliği 1 olan aşırı dandik macun sürmüştür bu yüzden böyledir.
Bir bilgisayarcı yaptı. Nasıl yaptı bilmiy.
Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi, n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?Hocam bence sen kendin güzel bir termal macun al sür, önerim: Thermal Grizzly Hydronaut.
Thermal macunu alıp bir bilgisayarcıya götürüp gözünüzün önünde sürmesini rica edebilirsiniz.Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi,n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum. Denersem emi, n olun yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Anladım. Teşekkür ederimÇok güvendiğin bir kişi veya bilgisayarcı varsa ona açtır macunu yenileyin.
Anladım. Teşekkür ederimThermal macunu alıp bir bilgisayarcıya götürüp gözünüzün önünde sürmesini rica edebilirsiniz.
Excalibur g770 (Sistem modelinde yazan)Modeli atar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.