Excalibur G770 sorun çıkarır mı?

isimrastgele

Picopat
Daha fazla  
Excalibur G770 laptopum var, 2-3 aydır hiç sorun çıkarmadı. Çok kötülüyorlar ileri dönemde herhangi bir sorun çıkarır mı?

Excalibur G770 laptopum var, 2-3 aydır hiç sorun çıkarmadı. Çok kötülüyorlar ileri dönemde herhangi bir sorun çıkarır mı?

Forumlarda bayağı bir sorunu olduğunu söylüyorlardı. Dandik malzeme, kalitesizlik falan derken bayağı bir mağdur varmış. Estetiği tuzak olarak kullanıyorlar ve donanımını kötü yapıyorlar.

Isınması umurum dışı başka forumlarda llano V12 önerdiler aldım şu anda boşta 40 derece.

Nasıl umrum dışı cihaz yanarsa görürsün umrum dışıyı ısı önemlidir.

Isınması umurum dışı başka forumlarda llano V12 önerdiler aldım şu anda boşta 40 derece.

İşlemciyi mahvettikten sonra da umursamamaya devam edebilirsiniz ama sonuç değişmeyecek.

cihazım boşta 40 derece oyun içinde en fazla 90 gördüm işlemciyi nasıl yakabilirim yada mahvedebilirim

dereceler bu şekilde hiç ısınmıyor

Dosya Ekleri

• 1734945435016.png
    1734945435016.png
    1,5 KB · Görüntüleme: 36
Cihazım boşta 40 derece oyun içinde en fazla 90 gördüm işlemciyi nasıl yakabilirim ya da mahvedebilirim.

90 gayet yüksek bir değer. Ben 70'te bile tedirgin oluyorum siz 90 da rahatsınız. Bu cihazlar zaman geçince daha da kötüleşecek. Değer arttığında anlarsınız aradaki farkı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı