Bunlar bir nevi kablosuz ekran yansıtma gibi oluyor yukarıda açıkladım gibi. Gücü USB'den alıp görüntü iletiyor. Efektif olmuyor diye biliyorum. Gecikme falan olabilir. Önermem ama 60Hz ve eski bir monitör takacaksınız ve olumsuz koşullara kabuleseniz alınabilir. Olan görüntüyü yansıtır veya 2. ekran belki olabilir.
Olan görüntüyü yansıtır derken? 2 monitör kullanmak istiyorum ikisininde de aynı ekran mı? Ben şöyle istiyorum örneğin 1 monitörde oyun diğerinde video vs açık olacak olumsuz koşullara kabulum sorun yok 60 hz monitör zaten. Olur mu?
Olan görüntüyü yansıtır derken? 2 monitör kullanmak istiyorum ikisinin de de aynı ekran mı? Ben şöyle istiyorum örneğin 1 monitörde oyun diğerinde video vs açık olacak olumsuz koşullara kabulum sorun yok 60 Hz monitör zaten. Olur mu?
Hocam bakın şimdi kablo geldi fakat ben HDMI girişine 1. monitörümü takıyorum diğer monitörüde dönüştürücü ile laptop USB girişine takıyorum ama sadece HDMI girişine taktığım monitöre görüntü geliyor sonra HDMI'yi çıkartıyorum ve diğer monitöre görüntü geliyor nasıl çözeceğim? İkisi aynı anda yapamadım.