Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 35 7 Haziran 2024 #1 Excalibur G770 laptopum var Valorant'ta orta ayarlarda 65-66 derecelerde geziniyor normal mi?
Çözüm FeritS0 7 Haziran 2024 Jellyel7 dedi: Excalibur G770 laptopum var Valorant'ta orta ayarlarda 65-66 derecelerde geziniyor normal mi? Genişletmek için tıkla... GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer.
Jellyel7 dedi: Excalibur G770 laptopum var Valorant'ta orta ayarlarda 65-66 derecelerde geziniyor normal mi? Genişletmek için tıkla... GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Jellyel7 dedi: Excalibur G770 laptopum var Valorant'ta orta ayarlarda 65-66 derecelerde geziniyor normal mi? Genişletmek için tıkla... GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer. Artı 0 Eksi Çözüm
Jellyel7 dedi: Excalibur G770 laptopum var Valorant'ta orta ayarlarda 65-66 derecelerde geziniyor normal mi? Genişletmek için tıkla... GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer.
KS KS Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 35 7 Haziran 2024 #3 FeritS0 dedi: GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer. Genişletmek için tıkla... CPU hocam. FeritS0 dedi: GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer. Genişletmek için tıkla... Zaten çoğu kişi aynı laptopla 90 95 derece görmüş ondan sorayim dedim. Artı 0 Eksi
FeritS0 dedi: GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer. Genişletmek için tıkla... CPU hocam. FeritS0 dedi: GPU mu CPU mu? CPU ise mükemmel değer, GPU ise güzel değer. Genişletmek için tıkla... Zaten çoğu kişi aynı laptopla 90 95 derece görmüş ondan sorayim dedim.
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Haziran 2024 #4 Jellyel7 dedi: CPU hocam. Zaten çoğu kişi aynı laptopla 90 95 derece görmüş ondan sorayim dedim. Genişletmek için tıkla... Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye? Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: CPU hocam. Zaten çoğu kişi aynı laptopla 90 95 derece görmüş ondan sorayim dedim. Genişletmek için tıkla... Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye?
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.353 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #5 b1skyy dedi: Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye? Genişletmek için tıkla... Bazen emin olmak gerekir hocam o huy bende de var. Bir şeyden emin olmak ya da sorunun olmadığını öğrenmek insanın içini rahatlatıyor. Tabii bu arkadaş ne için açtı bilemem belki de konuyu açmak için açtı. Artı 0 Eksi
b1skyy dedi: Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye? Genişletmek için tıkla... Bazen emin olmak gerekir hocam o huy bende de var. Bir şeyden emin olmak ya da sorunun olmadığını öğrenmek insanın içini rahatlatıyor. Tabii bu arkadaş ne için açtı bilemem belki de konuyu açmak için açtı.
KS KS Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 35 7 Haziran 2024 #6 b1skyy dedi: Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye? Genişletmek için tıkla... Hocam gereğinden düşükte olabilir diye açmıştım bir de arkadaşın dediği gibi emin olmak için açmıştım neden kızdınız ki? Artı 0 Eksi
b1skyy dedi: Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye? Genişletmek için tıkla... Hocam gereğinden düşükte olabilir diye açmıştım bir de arkadaşın dediği gibi emin olmak için açmıştım neden kızdınız ki?