Çözüldü Excalibur G770 Valorant'ta 65-66 derece normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jellyel7

Hectopat
Makaleler
4
Excalibur G770 laptopum var Valorant'ta orta ayarlarda 65-66 derecelerde geziniyor normal mi?

CPU hocam.

Zaten çoğu kişi aynı laptopla 90 95 derece görmüş ondan sorayim dedim.

Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye?

Yav sırf konu açmak için konu açıyorsunuz boş yer kaplıyorsunuz. Madem çoğu kişinin 95 gördüğünü biliyorsun ne diye soruyorsun iyi mi diye?

Bazen emin olmak gerekir hocam o huy bende de var. Bir şeyden emin olmak ya da sorunun olmadığını öğrenmek insanın içini rahatlatıyor. Tabii bu arkadaş ne için açtı bilemem belki de konuyu açmak için açtı.

Hocam gereğinden düşükte olabilir diye açmıştım bir de arkadaşın dediği gibi emin olmak için açmıştım neden kızdınız ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…