Excalibur G770 vs Ideapad Gaming 3

1676635870876.png

Şu anda PC boşta şarjda değil sadece Opera'yla Discord açık bir de BitDefender açık.

Hocam beni yanıltan forumlar zaten Excalibur'a karşı forumlarda çok kötü yorumlar var herkes caspera bulasilmaz yaziyor bende kararsız kaldım.

Ben size istek attım.

İsminiz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulaşılmaz demiyorum. Sadece, eski modellerinin bazı sıkıntıları vardı. Yeni nesil modellerinin yorumlarına bakmalısın.

2022'nin kasım ayında aldım tek pişmanlığımı söyleyim gerçi pişmanlıkta diyemem bütçem o gün ona elveriyordu RTX 3050 Ti almaktı 3060 almadığıma pişmanım sadece onun dışında F/P ürünü olarak iş görür ve bastıra bastıra söylüyorum soğutucusu yeterli bir seviyede.

2022'nin kasım ayında aldım tek pişmanlığımı söyleyim gerçi pişmanlıkta diyemem bütçem o gün ona elveriyordu RTX 3050 Ti almaktı 3060 almadığıma pişmanım sadece onun dışında F/P ürünü olarak iş görür ve bastıra bastıra söylüyorum soğutucusu yeterli bir seviyede.

Hocam Turbo fan beni korkutuyor Turbo fan açınca çok yüksek sesten bıkarım diye korkuyorum ve Turbo fan açılmazsa ısındığını söyledin ya o beni üzdü maalesef.

Hocam Turbo fan beni korkutuyor Turbo fan açınca çok yüksek sesten bıkarım diye korkuyorum ve Turbo fan açılmazsa ısındığını söyledin ya o beni üzdü maalesef.

Hocam DC ismin nedir?

Ben kullandığım için sana eksilerini ve artılarını söylüyorum senin kararın tabii ki Turbo fanlar gayet yeterli soğutma için ama ses yapıyor bunu göz önünde bulundur

Ben kullandığım için sana eksilerini ve artılarını söylüyorum senin kararın tabii ki Turbo fanlar gayet yeterli soğutma için ama ses yapıyor bunu göz önünde bulundur.

Bende belli bir süre sessiz çalışıyor sonra 1 2 dk fan açıp geri susuyor.

Performans modunda da Turbo'da da fanlar kafa ütüleyecektir, zaten oyunda kulaklıkla kullanman lazım fan sesi çekmemek için. Takılması saçma yerlere takılıyorsunuz.

Merhaba. Öncelikle bende bir Casper Excalibur kullanıcısıyım. Modeli G770, i5 1300h, 8 GB RAM, GTX1650, 512 GB Intel SSD. Birkaç gün önce laptopuma 8 GB RAM taktırmak için Vatan Bilgisayar'a gittim. RAM'i takmak için laptopun arkasını açtığımızda çok vahim bir görüntüyle karşılaştık. 3 yıl oldu bu laptopu alalı ve aldığımdan itibaren hiçbir bakımını veya temizliğini yapmamıştım. Soğutma borusunun içinden inanılmaz bir toz yumağı çıktı ve termal macunları da kurumuştu. Temizliğini yapıp termal macunları yeniledik ve 8 GB DDR4 3200 MHz RAM'ı taktık. Laptopum şu an gayet sağlıklı bir biçimde soğutma işlevini yerine getiriyor ve sanki laptopta bunca yıl eksik olan 8 GB RAM miş de onu takınca tamamlanmış gibi. Bakımını yaptırmanızı tavsiye ederim.
RAM eklettik işlemci 11400H. Turboda Beamng'de trafik açıkken 90 turboda değilken 100ü geçiyor.

Temizliği yapılmış bu arada.

Neden böyle bir sorun yaşadınız ki ben de Excalibur kullanıyorum soğutma performansı gayet iyi. Ben yeni aldım havayı ekranın önünden alıp ekran arkasından atıyor.

Bende G770 var istersen hemen test yapabiliriz.
MSI Afterburner ile bak oyun içinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı