Excalibur G770'da oyunda işlemci 100 derece oluyor

Bekir Akdemir

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4 3200 MHz
Ekran kartı
Nvidia RTX 3050 4GB 128 Bit
İşlemci
i5 11400h
İşlemci: Intel Core i5 11400h.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 4 GB.
RAM: 16 GB çift slot.
Merhaba. Excalibur G770 laptop aldım henüz 2 hafta oldu fakat oyun oynarken işlemci ısısı 100 dereceye kadar ulaşıyor bunun bilgisayara bir zararı var mıdır?
Turbo'yu kapattığımda ise 70-90 dereceye kadar düşüyor.
Sizce Turbo kapalı mı kullanmalıyım yoksa undervolt mu yapmalıyım?
Undervolt ayarı yapamıyorum sistemim kilitli nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz?
@erengore siz bu konularda tecrübelisiniz sanırım rica etsem yardım eder misiniz bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Excalibur G770 laptop aldım henüz 2 hafta oldu fakat oyun oynarken işlemci ısısı 100 dereceye kadar ulaşıyor bunun bilgisayara bir zararı var mıdır?
Undervolt ayarı yapamıyorum sistemim kilitli nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz?
@erengore siz bu konularda tecrübelisiniz sanırım rica etsem yardım eder misiniz bana?
Normal.

@erengore siz bu konularda tecrübelisiniz sanırım rica etsem yardım eder misiniz?

Bende az önce konu açtım i5-5250u işlemcim 100 dereceye çıkıyor dedim normal dediler macun yenile dediler geçer dediler ama sende garip geldi ama normal gibi.

Zaten Excalibur G770 zaten kronik sorunlu bir model. O yüzden normal demiş arkadaş. Laptop soğutucu alın. Onun dışında yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Baktınız geçmiyor sorun üstünde köfte falan pişirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı