Çözüldü Excalibur G770'e macOS kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Arkadaşlar dualboot ile kurmak istiyorum içini açtığımda pili 12V olarak gördüm, 0.79GHz'de pilde. Ve Roblox bile açamıyor pilde video açabiliyor çok ağır vs. benim mantık şöyle işliyor: MacBook 1.1GHz gibi düşük frekanslarda olduğundan oyun dışında macOS olarak + pilde LoL render vs. için macOS kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim, sistem bilgilerim görseller şeklinde ekledim. Eğer kurarsın diyecek var ise video ile ya da uzun uzun fark etmez yazabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-13 133759.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 103
  • Ekran görüntüsü 2022-12-13 133828.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 101
  • Ekran görüntüsü 2022-12-13 133828.png
    70,4 KB · Görüntüleme: 93
Kurulum sonrası klasöründe ki kextler klasörünü silin. Ardından size verilen EFI'yi direkt olarak USB'ye atın.

Haıyr bu USB'ye ne atacağımı bilmiyorum. Bir tane Lenovo L340 9300h 1650 EFI'sı buldum.

OpenCore EFI vs. şu an USB'deki sadece imajın yazılı hali.

2. olarak resimdeki USB'nin kurulumdan sonraki hali daha doğrusu imajı yazdırdıktan, Secure Boot kapattım diğer opsiyonlar BIOS da bulamadım. USB'yi Boot'da 1. yaptım direkt Windows'u açtı.
@e.n.e.s @Kleyn

Son düzenleme:

Şu an USB'nin içinde herhangi bir EFI bulunmadığından direkt olarak Windows'u açıyor. Gerekli EFI'yi düzenleyip paylaşacağım.

Şu an USB'nin içinde herhangi bir EFI bulunmadığından direkt olarak Windows'u açıyor. Gerekli EFI'yi düzenleyip paylaşacağım.
9300H 1650 Kleyn hocam lütfen dün denedim yapamadım pes ettim, bugün umut verdiler saat 3 den beri uğraşıyorum şimdiden çok teşekkürler.

Bu mesajda ne yapacağınızı belirttim, mesajda EFI de var. EFI'yi atıp bu mesajdaki işlemleri yapın.

Bu mesajda ne yapacağınızı belirttim, mesajda EFI de var. EFI'yi atıp bu mesajdaki işlemleri yapın.

Hocam USB de çok az yer var ve neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu EFI klasörünün içerisindeki dosyaları düz USB'ye falan mı atacağım orayı anlamadım.

Hayır hocam, o EFI klasörü maksimum 10-15 MB'dir zaten. O mesajdaki linkteki ZIP'i indirin ve ZIP'in içindeki EFI klasörünü direkt USB'nin içine atın. Ardından o mesajdaki config için belirtilen işlemleri yapıp boot etmeyi deneyin.

Hocam dediğim gibi EFI dosyasına yer yok Dediğiniz Comat lake adını değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…