Çözüldü Excalibur G770'te boş SSD yuvası var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asiloskiss

Decapat
Daha fazla  
Hocam 500GB depolama yetmiyor ve yeni bir SSD almak istiyorum, ancak M.2 yuvası var mı veya içini açmadan nasıl bakabilirim? İnternete baktım ve anakartının fotoğrafını buldum ancak aynısı mı emin değilim.

1728727989204.png

Bu fotoğraf başka bir konuda farklı bir sorun yaşayan arkadaşın anakart, model aynı g770. Kırmızıyla işaretlediğim yere sığacak gibi duran bir SSD buldum ancak oraya takılabilir mi emin değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20241012_131808.jpg
    IMG_20241012_131808.jpg
    294,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kırmızı ile işaretli olan yer Wi-Fi kart. Fanın altında olan tek M.2 slotu. Tam model kodunu öğrenin fakat geneli 11. nesilli olanlar 1 M.2 slotu ve 1 adet SATA slotu ile geliyor, 12. nesilliler 2 M.2 ile geliyor. SATA boş ise takabilirsiniz modelinize göre.
Kırmızı ile işaretli olan yer Wi-Fi kart. Fanın altında olan tek M.2 slotu. Tam model kodunu öğrenin fakat geneli 11. nesilli olanlar 1 M.2 slotu ve 1 adet SATA slotu ile geliyor, 12. nesilliler 2 M.2 ile geliyor. SATA boş ise takabilirsiniz modelinize göre.

Çözüm
Hocam 500GB depolama yetmiyor ve yeni bir SSD almak istiyorum, ancak M.2 yuvası var mı veya içini açmadan nasıl bakabilirim? İnternete baktım ve anakartının fotoğrafını buldum ancak aynısı mı emin değilim.

Eki Görüntüle 2327607

Bu fotoğraf başka bir konuda farklı bir sorun yaşayan arkadaşın anakart, model aynı g770. kırmızıyla işaretlediğim yere sığacak gibi duran bir SSD buldum ancak oraya takılabilir mi emin değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

İnternetten bakmayacaksın modellerin özelliklerini markalar tanıtır zaten 2 adet 4.0 destekli SSD yuvası olduğunu yazmışlar modelini doğru yazdıysan bir M.2 SSD alıp yedekleme için kullanabilirsin. SATA SSD için bilgi vermemişler ama fotoğraf senin modelle aynı değildir muhtemelen.

SATA yeri garanti varsa boş, o zaman SATA alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı