Çözüldü Excalibur G770'te DP port var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeaIceDragon

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bende Excalibur G770 var. Ekranında sıkıntı çıktı, çizgi çizgi olmaya başladı. Bu durum 144Hz'de oluyor, 60Hz'de biraz da olsa düzeliyor. 7 bin TL verip ekran yaptıracağıma bir monitör alıp bağlarım diye düşündüm. Monitörün 144Hz olduğu için 165Hz ya da 240Hz istiyorum. Laptopumda DisplayPort girişi yok gibi gözüküyor, büyük ihtimalle de yok. Bununla ilgili ne yapabilirim, ya da gerçekten DP portu var mı? Excalibur G770 11. nesil bir laptop, bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklamada aynı anda 3 monitör takılabilir diyor fakat özellik kısmı markanın bu şekilde diyor:

1 kendi paneli olsa 1 adet HDMI desek Type-C içinde DP olması gerekir yalan değilse.

Net anlamak için NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız? Bu firmaya nefret kusmamak için zor duruyorum. Datasheet içine bilgi yazmak zor değil.

Böyle, gerçekten bu markadan pişmanım. 2.5 yıl oldu sabah kalktığımda ekran bozuktu garanti devam etmediği için değişitrmediler sanki benim hatam. Laptopla alakalı bilgide bulamıyorum.

Sadece HDMI var. Sürümü 2.0 olmalı. DP yok cihazda. Açıklamada neye göre 3 monitor bağlıyorlar belli değil. Kendileri ile çelişiyorlar.

Çözüm
Gerçekten öyle, yeni kasalarada koymuş olabilirler bilemem ama hiçbir şeyi adamakıllı vermemişler. 2.0 ise 165 Hz kullanabilirim değil mi? En kötü öyle kullanacağım 2K 165 Hz falan.

Gerçekten öyle, yeni kasalarada koymuş olabilirler bilemem ama hiçbir şeyi adamakıllı vermemişler. 2.0 ise 165 Hz kullanabilirim değil mi? En kötü öyle kullanacağım 2K 165 Hz falan.

Bu kasada 2.0 olduğu aklımda kalmış. Gidip HDMI 1.4 de koymak yakışmaz. 2.1 değildir yüksek ihtimalle ama 2.0 vardır. 2K 165Hz verir 2.0 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…