Excalibur G850 Aşırı Isınma Sorunu

Eren84921

Hectopat
Excalibur G850 aldim, pişmanim. Nedeni çok ısınıyor. Üstelik oyunlarda kasıyor. Çözum var mi ? Ya da iade mi etmeliyim? Taksitle ödüyoruz. Vatanbilgisayar'a gönderdik garanti için adamlar dedi ki SSD sıkıntılı ama SSD sıkıntılı değil dediler, soğutucu verdiler 2 adet ama hala isiniyor soğutucuyu açsam bile.

CPU 100 kadar çikiyor. GPU ise 50'te geziniyor. Excalibur G850 aldığıma bile pişman oldum, Casper pişmanlıktır dedikleri doğruymuş demek ki :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu donanım bilgilerini, sıcaklık ve kullanım ölçüm görsellerini belirterek yazarsan çözüm önerilebilir. SSD testi de, bozuk dediğin için.
kardeşim doğru diyorsun vatana gittim vatan dediki ssd bozuk değil sağlam çalisiyor oyunlarda ets 2 indirdim suanda oynadıgım halde cpu 100 kadar çikiyor bi çözum varmi ?.
İade etme şansınız varsa etmelisiniz.
iade etmemiyoruz ardık para ödiyoruz ama ne yapabilrim çok ısınmasın diye çok fps olsun diye ?.
Konu kilitlenebilir çözum sorunu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı