GumrukMemuru
Picopat
HP 16 diye bir laptop vardi. Tam modelini hatirlamiyorum ama RTX 4060 ve Ryzen 7 7xxx islemciye sahipti.mesela bana 35 bin bütçeli bir global pc söylermisiniz?
HP 16 diye bir laptop vardi. Tam modelini hatirlamiyorum ama RTX 4060 ve Ryzen 7 7xxx islemciye sahipti.mesela bana 35 bin bütçeli bir global pc söylermisiniz?
HP 16 diye bir laptop vardi. Tam modelini hatirlamiyorum ama RTX 4060 ve Ryzen 7 7xxx islemciye sahipti.
Kimi etiketiliyimZaten Excalibur'lar bütçesi biraz daha kısıtlı olan insanlar alacağı laptoplarını bu arkadaş biraz daha ASUS gibi markalara yönelebilir.
Bir dakika hocam birini etiketleyin o daha iyi bilir.
kasanın kaliteli olmasını nasıl anlayacağız uzaktan peki efemEn iyi 2 tane laptop ureticisi var. Quanta Computer ve Compal Electronics. Digerleri fasa fiso.
Onlar çok ısınmıyor mu?
Bir de ryzenin son çıkan nesli kaç (İntelciyim)
Kimi etiketiliyim.
Kasanın kaliteli olmasını nasıl anlayacağız uzaktan peki efendim.
Onlar çok ısınmıyor mu?
Bir de Ryzen'in son çıkan nesli kaç (intelciyim)
@Gulutensiz_Ekmek
@GumrukMemuru
Asus Tuf ile dell g515 arasında kaldım hangini önerirsinVictus 16'nın soğutması G870'den iyi ama yine Nitro'nun çok gerisinde. Orta segmentte ya Nitro yada TUF alınır, Victus hele casper ucuzsa seçilebilir..
Sen victus mu seçersin yoksa G870 mi?Victus 16'nın soğutması G870'den iyi ama yine Nitro'nun çok gerisinde. Orta segmentte ya Nitro yada TUF alınır, Victus hele casper ucuzsa seçilebilir..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.