Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
40000
Alınmaz, bu modeli Türkiye'de sadece benim gibi kargo bekleyemeyen ve şehrimde RTX 4060'lı başka laptop yoktu diyenler alır sadece. Acer Nitro 16 ve Lenovo LOQ modellerine bakın.

Daha önce forumda hiç Excalibur önerildigini görmedim. Excalibur bende tercih etmem açıkçası çünkü çoğu(neredeyse hepsi) modelinin soğutma sistemi kötü. Arkadaşım da 3050'li bir model var. Malzemesi de dandik geldi açıkçası. Bu istisna bir modelse bilemem fakat ben her türlü Excalibur'dan daha iyi seçenekler olduğunu düşünüyorum.

Daha önce forumda hiç Excalibur önerildigini görmedim. Excalibur bende tercih etmem açıkçası çünkü çoğu(neredeyse hepsi) modelinin soğutma sistemi kötü. Arkadaşım da 3050'li bir model var. Malzemesi de dandik geldi açıkçası. Bu istisna bir modelse bilemem fakat ben her türlü Excalibur'dan daha iyi seçenekler olduğunu düşünüyorum.
O G770 hocam G870'in kasası güzel hissettiriyor ama arkada bulunan turuncu bir şey var o dandik duruyor. Malzeme kalitesi de eh işte ama G770'lere oranla iyidir lakin önermem bende hani uzun ömürlü olmayabilir.

Ha ben 3 yıl geçmeden yeni bir cihaz alırım diyorsanız olabilir ya da masaüstünün yanına, o da alternatif olmaması şartıyla.

Forum da kimse önermiyor çok baktım ama ben yine de almak istemiştim aldım kullanalı bayağı da oluyor herhangi bir sorunum yok sağlam oyunları bile tatmin edici FPS değerlerinde oynayabiliyorum
Isınma konusuna gelirsek aldığımdan beri ekstra soğutucu fanlı şekilde kullanıyorum elimden geldiğince oyun ve testler yaptım çok yuksek sıcaklık görmüyorum en Kral Oyun'da bile 85 derecenin üstüne çıkmadı ve bence bir laptop için iyi diyebilirim
Malzeme kalitesi olarak ne çok iyi ne çok kötü
Tek sevmediğim evet bunu kötü yapmışlar dediğim özelliği batarya konusu çok uzun pil ömrü beklemeyin.

Forum da kimse önermiyor çok baktım ama ben yine de almak istemiştim aldım kullanalı bayağı da oluyor herhangi bir sorunum yok sağlam oyunları bile tatmin edici FPS değerlerinde oynayabiliyorum.
Isınma konusuna gelirsek aldığımdan beri ekstra soğutucu fanlı şekilde kullanıyorum elimden geldiğince oyun ve testler yaptım çok yuksek sıcaklık görmüyorum en KralOyun'da bile 85 derecenin üstüne çıkmadı ve bence bir laptop için iyi diyebilirim.
Malzeme kalitesi olarak ne çok iyi ne çok kötü.
Tek sevmediğim evet bunu kötü yapmışlar dediğim özelliği batarya konusu çok uzun pil ömrü beklemeyin.

Casper'ın muhtemelen Excalibur serisindeki en overvall modeli zaten. Quanta kasası var Clevo değil en azından gerçi quanta kasa da forumda çok konuşulan ve önerilen bir kasa mı? Emin değilim ama eski Clevo kasalara olan bakış açısı ortadadır. Benim de şu ana kadar yaşadığım tek problem soğutma performansıydı onu da macunla aşabilme ihtimalim var elbette ve bu benim yüksek FPS'lerle oyun oynamama pek engel olmuyor. Tabii her zaman derim ki, global marka alma imkanınız varsa hedefi yurt içi piyasası olan bir ürün ile kıyaslamak bile mantıksız. Yani tercihim genelde global markalar olur. Marka değil model odaklı cihaz almanın faydaları da var. Örneğin ben en fazla o elimdeki bütçe ile şartlar gereği RTX 4050 alabiliyorken 4060 aldım. Bana sen bu ürünü 4060 alsanda 4060 performansını alamazsın diyenler oldu, öyle bir şey ile de karşılaşmadım umarım karşılaşmayızda.

Soğutma performansı güzel olsaydı istisnasız önereceğim bir ürün olurdu. Bana pek fazla sözde kalmıyor zaten objektif inceleyenlerde var bu ürünü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yani hocam benim almamın en büyük etkeni fiyat konusu oldu çok araştırma yaptım ama fiyat anlamımda Excalibur tatmin etti beni bunu web için demiyorum mağaza fiyatı olarak olarak söylüyorum
Daha yüksek bütçem olsaydı gene bende daha iyi markalar seçmek isterdim ama benim bütçem için en uygun bu modeldi ben memnunum.

Yani hocam benim almamın en büyük etkeni fiyat konusu oldu çok araştırma yaptım ama fiyat anlamımda Excalibur tatmin etti beni bunu web için demiyorum mağaza fiyatı olarak olarak söylüyorum
Daha yüksek bütçem olsaydı gene bende daha iyi markalar seçmek isterdim ama benim bütçem için en uygun bu modeldi ben memnunum.
Bende öyleyim ama forumda internet fiyatlarına göre öneri yapıldığı için Excalibur kazık diye baştan siliniyor ki internette gerçekten öyle. 😅

Evet web üzerinde muadil başka cihazlar vardır benim en bariz gördüğüm HP Victus cihazdı ama nedense içimde ona karşı bir ön yargım vardı mağaza kısımından en uygun Excalibur geldi bana birçok yer gezmeme rağmen.

Evet web üzerinde muadil başka cihazlar vardır benim en bariz gördüğüm HP Victus cihazdı ama nedense içimde ona karşı bir ön yargım vardı mağaza kısımından en uygun Excalibur geldi bana birçok yer gezmeme rağmen.
Sadece HP Victus değil, Lenovo LOQ ve Acer Nitro 16 var hemde sıvı metal ile geliyor fabrika çıkışıyla. Markalar hep bu ürünlere farklı farklı özellik koymuşlar sıvı metal gibi Casper'da metal kasa koydum diye geziyor. 🫠

Technopat Haberler

Geri
Yukarı