Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
40000
Aklımda Acer da vardı ama mağaza da bütçeme uygun bulamadım eğer olsaydı Acer veya Lenovo düşünebilirdim
Ama artık çoktan aldım bile iş işten geçti inşallah üzmez 😂

Aklımda Acer da vardı ama mağaza da bütçeme uygun bulamadım eğer olsaydı Acer veya Lenovo düşünebilirdim
Ama artık çoktan aldım bile iş işten geçti inşallah üzmez 😂
Teknosa'dan bahsediyorsunuz kesinlikle, oralarda F/P ürün sorunu var eğer çok fazla büyük bir şehirde oturmuyorsanız küçük ürün skalasına sahip oluyorlar o yüzden Casper harici F/P ürün olmuyor. Almayacağım deseniz dahil tabii yine sizin özgürlüğünüz ama Casper'ı oradaki görevliler aşırı bir şekilde övüyor sanırım anlaşmalılar ama soğutma konusuna dikkat etmek ve öyle almak gerekiyor hayal kırıklığı yaşadım o konuda çünkü.

Bursa da yaşayan biri olarak olabilecek büyük mağazaları gezdim yetmedi İstanbul'a gidip orada da biraz gezdim sonunda elimde Casper'la çıktım 😂
O kötü olmuş, ben en azından mağazadaki tek RTX 4060 laptop buydu diye kendimi avutuyorum İstanbul'a gidip almam şahsen öyle de bir model değil. Macun değiştirince tabii sıcaklıklar düşerse bunun için konu açıp yine görüşlerimi dile getiririm.

Bursa da yaşayan biri olarak olabilecek büyük mağazaları gezdim yetmedi İstanbul'a gidip orada da biraz gezdim sonunda elimde Casper'la çıktım 😂
RTX 4060 olanı mı aldınız ?

Şimdi benim durumum şöyle bana kızan olabilir haklı da olabilir bursa da F/P olarak bu cihaz vardı İstanbul da sadece bir yeri gezebildim malum trafik yüzünden 2 cihaz vardı benim için uygun donanıma sahip bir Excalibur diğeri de Lenovo
Excalibur 37.000
Lenovo 51.000
Bu fiyat bandına ikisinin de aynı donanıma sahip olması Excalibur almaya itti beni.

Evet 4060 olan.

Şimdi benim durumum şöyle bana kızan olabilir haklı da olabilir bursa da F/P olarak bu cihaz vardı İstanbul da sadece bir yeri gezebildim malum trafik yüzünden 2 cihaz vardı benim için uygun donanıma sahip bir Excalibur diğeri de Lenovo
Excalibur 37.000
Lenovo 51.000
Bu fiyat bandına ikisinin de aynı donanıma sahip olması Excalibur almaya itti beni.

Evet 4060 olan.
4060 olan hocam gerçekten F/P ama 37K fazla sanki. Ben 32K'ya almıştım.
2023.jpg
Sanırım siz alalı daha yeni oldu. İnternette 32K'ya 4060 kalmadı denecek kadar az ama 37K'ya Acer Nitro 16 var mis gibi hem de 4060 var içinde.

Bu indirimi yapmasalar HP Victus 16 ya da Asus TUF A15 alacaktım. Ama 4050 veya 3060'lı olanları.😀

Alalı 3 ay gibi bir şey oldu o zaman gördüğüm en düşük fiyat olduğu için almak istedim Allah utandırmasın ne diyelim artık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

😀

Burada ayak montajı yanlış yapılmış gibi duruyor çoğu kişi de öyle demiş.
Bu arada Excalibur sevicisi değilim 😂
İyi ama bu ayak ne şimdi ? Forumda Excalibur gibi aynı şekil önerilmeyen monitör var mesela o da Samsung Odyssey G3. Adam Casper'a parmak dokunduğunda kalkıyor yerinden sen bir de görseldeki ayağa bak. Bu monitörün sağlamlığıyla şimdi Casper'ın ki bir mi ? İkisi de yakın fiyatlara satılıyor bu arada.
BoiYO.png

Birde Casper'ın monitörünün ayağına bak.

xd.png

Bu standı tasarlayan kişi markayı düşünmüş, başka açıklaması yok. Monitörde kısılacak başka ne yer var diye düşünmüşler standı seçmişler.
Casper muhtemelen Z edge'yi kopyala yağıştır yapmış ve logo basmış üstüne. Z edge diye marka mı varmış ? İşte Casper oradan buradan çöp ürünleri buluyor satıyor. 😀
Kısaca Casper çokta iyi bir marka değil ama monitör konusuna çok girmeyelim konu dağılıyor.

Anlatmaya çalıştığım şey laptoplarda biraz bu kıvamda hani Quanta kasa mesela G870 ben hayatımda ilk defa duydum bu ismi. Clevo ve Tongfang kasaları duymuştum sadece. Panelini buldum BOE kullanmışlar o en azından güzel seçim. Klavye G770 ile aynı.

Quanta kasa muhtemelen eski clevo kadar kötü olmayan ama Tongfang'in de gerisinde kalan kaliteye sahip bir fason kasa.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı