Aklımda Acer da vardı ama mağaza da bütçeme uygun bulamadım eğer olsaydı Acer veya Lenovo düşünebilirdim
Ama artık çoktan aldım bile iş işten geçti inşallah üzmez
Aklımda Acer da vardı ama mağaza da bütçeme uygun bulamadım eğer olsaydı Acer veya Lenovo düşünebilirdim
Ama artık çoktan aldım bile iş işten geçti inşallah üzmez
Teknosa'dan bahsediyorsunuz kesinlikle, oralarda F/P ürün sorunu var eğer çok fazla büyük bir şehirde oturmuyorsanız küçük ürün skalasına sahip oluyorlar o yüzden Casper harici F/P ürün olmuyor. Almayacağım deseniz dahil tabii yine sizin özgürlüğünüz ama Casper'ı oradaki görevliler aşırı bir şekilde övüyor sanırım anlaşmalılar ama soğutma konusuna dikkat etmek ve öyle almak gerekiyor hayal kırıklığı yaşadım o konuda çünkü.
O kötü olmuş, ben en azından mağazadaki tek RTX 4060 laptop buydu diye kendimi avutuyorum İstanbul'a gidip almam şahsen öyle de bir model değil. Macun değiştirince tabii sıcaklıklar düşerse bunun için konu açıp yine görüşlerimi dile getiririm.
Şimdi benim durumum şöyle bana kızan olabilir haklı da olabilir bursa da F/P olarak bu cihaz vardı İstanbul da sadece bir yeri gezebildim malum trafik yüzünden 2 cihaz vardı benim için uygun donanıma sahip bir Excalibur diğeri de Lenovo
Excalibur 37.000
Lenovo 51.000
Bu fiyat bandına ikisinin de aynı donanıma sahip olması Excalibur almaya itti beni.
Şimdi benim durumum şöyle bana kızan olabilir haklı da olabilir bursa da F/P olarak bu cihaz vardı İstanbul da sadece bir yeri gezebildim malum trafik yüzünden 2 cihaz vardı benim için uygun donanıma sahip bir Excalibur diğeri de Lenovo
Excalibur 37.000
Lenovo 51.000
Bu fiyat bandına ikisinin de aynı donanıma sahip olması Excalibur almaya itti beni.
İyi ama bu ayak ne şimdi ? Forumda Excalibur gibi aynı şekil önerilmeyen monitör var mesela o da Samsung Odyssey G3. Adam Casper'a parmak dokunduğunda kalkıyor yerinden sen bir de görseldeki ayağa bak. Bu monitörün sağlamlığıyla şimdi Casper'ın ki bir mi ? İkisi de yakın fiyatlara satılıyor bu arada.
Birde Casper'ın monitörünün ayağına bak.
Buy Z-EDGE UG32P 32" 1080P Curved Gaming Monitor, 240Hz, 1ms, HDR10, FreeSync, HDMI x2, DisplayPort x1, USB x1, Built-in Speakers, VESA Mountable, with RGB Breathing Light with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
Bu standı tasarlayan kişi markayı düşünmüş, başka açıklaması yok. Monitörde kısılacak başka ne yer var diye düşünmüşler standı seçmişler.
Casper muhtemelen Z edge'yi kopyala yağıştır yapmış ve logo basmış üstüne. Z edge diye marka mı varmış ? İşte Casper oradan buradan çöp ürünleri buluyor satıyor.
Kısaca Casper çokta iyi bir marka değil ama monitör konusuna çok girmeyelim konu dağılıyor.
Anlatmaya çalıştığım şey laptoplarda biraz bu kıvamda hani Quanta kasa mesela G870 ben hayatımda ilk defa duydum bu ismi. Clevo ve Tongfang kasaları duymuştum sadece. Panelini buldum BOE kullanmışlar o en azından güzel seçim. Klavye G770 ile aynı.
Quanta kasa muhtemelen eski clevo kadar kötü olmayan ama Tongfang'in de gerisinde kalan kaliteye sahip bir fason kasa.