NedenAlınmaz.
Hem dizi film izlerim hem de okuls götürürüm o yüzden diorum ASUS TUF orta diyorlar Victus'un kasası kalitesizmiş
Throttle sorunlu ve o fiyata çok daha iyi modeller alınabiliyor.
Aynı fiyata daha iyisinin alınabilme ihtimali, modeli tamamen "alınmaz" kategorisine koymuyor.
Segmentinin en kötülerinden olsaydı alınmaz derdik. Fakat aksine en iyilerinden(en iyisi olmasa da).Her laptopun kendine ait avantaj ve dezavantajları var. TUF vs Victus mu diye soran olursa Victus kullanıcısı olarak ortalama bir kullanıcıya TUF daha iyi gider derim.
Bu arada 55k civarına Victus yerine Omen serisi daha iyi gitmez miydi? Benim bildiğim Omen, Victus'un bir üst serisi. TUF-ROG ilişkisi gibi.
Bilmiyorum para çöp olsun istemiyorum bana hangisini önerirsin günde 6 saat oyun oynarım yüksek grafikli oyunlar falan tlou gibiHayır Victus kesinlikle yarı yolda bırakacak bir laptop değil kasası işçiliği falan da gayet iyi düzeyde. Victus'un ekranının NTSC oranı diğerlerine nazaran düşük fakat pil ömrü ve soğutması rakiplerine göre daha iyi. Ayrıca Victus biraz daha ofis bilgisayarı tipinde tasarlanmış ve kimisi bu sebepten dolayı alıyor, kimisi de sırf fazla sade diye almıyor. Excaliburadan çok daha üst düzey olduğuna eminim çünkü 2.5 sene Excalibur kullandım.
Aynı fiyata daha iyisinin alınabilme ihtimali, modeli tamamen "alınmaz" kategorisine koymuyor.
Segmentinin en kötülerinden olsaydı alınmaz derdik. Fakat aksine en iyilerinden(en iyisi olmasa da).Her laptopun kendine ait avantaj ve dezavantajları var. TUF vs Victus mu diye soran olursa Victus kullanıcısı olarak ortalama bir kullanıcıya TUF daha iyi gider derim.
Bu arada 55k civarına Victus yerine Omen serisi daha iyi gitmez miydi? Benim bildiğim Omen, Victus'un bir üst serisi. TUF-ROG ilişkisi gibi.
O fiyata sorunlu bir işlemci ve çok daha iyi modeller almak varken o modeli almak gayet de o modeli alınmaz yapar.
Bilmiyorum para çöp olsun istemiyorum bana hangisini önerirsin günde 6 saat oyun oynarım yüksek grafikli oyunlar falan TLOU gibi
Çok daha iyi olan modellerin tümünü paylaşmanız konu sahibine yardımcı olacaktır. Ayrıca tüm Victus serisi mi alınmaz yoksa o belirli modeli mi? Çünkü yurt dışında en sevilen Gaming laptop serilerinden birisidir Victus.
HP Victus 16-S1002NT A05N6EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-S1002NT A05N6EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S1002NT A05N6EA Ryzen 7 8840H 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 48.799,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Nitro 16 iyidir sorun çıkarmaz.Herhalde aramızda yanlış anlaşılma olmuş o zaman. Alınmaz dediğiniz modelin Victus 16 olduğunu sandım. Excalibura alınmaz deyip Victus önerdiğim yoruma "throttle sorunu bu modeli alınmaz yapar" diye belirtince Victus'a sallıyorsunuz sandım. Ayrıca Acer Nitro'ların bazı modelleri sorunlu. Bu attığınız model onlardan değil, değil mi?
Yurt dışı forumlarında Acer Nitro serisinden nefret eden çok kişi var çünkü. Hem 5,15 hem de 16'dan.