Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
55.000₺
R7 Acer modelde 32 GB RAM 1TB SSD sıvı metalli gelmesi ve 2K panelide göz önünde bulundurmak lazım?

Ben Acer değil, arkadaşın attığı HP Omen'dan bahsediyorum.
Arkadaş bunu paylaştı seçenek olarak benim lafım bunadır.
R9'lu ASUS'tan 5 bin TL pahalı olmasını gerektirecek bir sebebi yok bu Omen'ın.

Yani Acer alayım HP Omen'ya da Victus almayayım mı?
Nitro da alınır(her modeli değil dikkatli ol önerdiklerimizi al),TUF da alınır,Victus da alınır. üçü de sağlam modeller.

Evet yok. Ben Omen önermedim zaten. Acer ve Victus önerdim.

Ben de sizin önerdiğiniz Acer yerine Omen'ı kastetmiştim. İkisi de R7 kullandığı için arada bir karışıklık olmuş. Yoksa gösterdiğiniz model tamamen alınabilir ve hatta benim de birinci sıradaki tavsiyem o gibi duruyor.

Bence biz konu sahibi arkadaşa bahsedilen Nitro'yu sunalım daha fazla kafası karışmasın bu defteri burada kapatsın mutlu mutlu kullansın. Diğerlerinden daha üstün gibi duruyor.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x4070-16-1-qhd-notebook-fiyati,162255256.html

Bu nasıl

Nitro da alınır(her modeli değil dikkatli ol önerdiklerimizi al),TUF da alınır,Victus da alınır. üçü de sağlam modeller.

Ben de sizin önerdiğiniz Acer yerine Omen'ı kastetmiştim. İkisi de R7 kullandığı için arada bir karışıklık olmuş. Yoksa gösterdiğiniz model tamamen alınabilir ve hatta benim de birinci sıradaki tavsiyem o gibi duruyor.

Bence biz konu sahibi arkadaşa bahsedilen Nitro'yu sunalım daha fazla kafası karışmasın bu defteri burada kapatsın mutlu mutlu kullansın. Diğerlerinden daha üstün gibi duruyor.
O zaman nitroyu alıyım victus iptal diyosun

Son düzenleme:
Nitro'yu al gitsin özellikleri güzel. Hem yanlış bilmiyorsam metal sıvı sayesinde termal macun bakımı yapmana da gerek kalmıyor.

Sıvı metalinde bir dayanma süresi var. Ama termal macuna göre çok daha dayanıklı.

Kimisi "siz kendiniz silmediğiniz sürece kalıcıdır" diyor kimisi 10 yıl diyor kimisi 5-6 yıl kimisi 2 kimisi 1 yıl. Hangisine inanacağımı bilemedim. Ama garanti 1 yılı vardır. Arkadaş en kötü ihtimal bilgisayarın sıcaklık derecesinden anlar muhtemelen(toz yokken) bu arada konu termal macundan açılmışken benim Victus ikinci el, ilk sahibi şubat ayında almış ve görünüşe göre hiç temizlememiş fakat laptop sıfırdan farksız ve buz gibi çalışıyor. Yine de termal macun bakımına götüreyim mi yoksa biraz ısınmasını bekleyeyim mi?

Tamamdır Nitro alacağım kaliteye göre bakarsak en iyi Nitro gibi duruo

Hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı gibi zaten de Nitro bir tık daha iyiye geliyor. Al gitsin. Olur da fikrini değiştirip Victus alırsan da aynı şeyin laciverti olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı