Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
55.000₺
Çok kararsız kaldım ya acer mi hp mi asus mu 3 model sundunuz ve tuf la alakalı link atarmısınız

Ağır (sabahtan akşama kadar şarja takılı) şekilde mi oyun oynayacaksın? Yoksa pil ömrü senin için önemli mi? Ekranın bir tık düşük NTSC oranına sahip olması seni üzer mi?

Ağır (sabahtan akşama kadar şarja takılı) şekilde mi oyun oynayacaksın? Yoksa pil ömrü senin için önemli mi? Ekranın bir tık düşük NTSC oranına sahip olması seni üzer mi?
Yani hem film hem de oyun oynayacağım üniversitesi olduğunu düşünürsek çokta fazla oynamam max 5 saat

Yani hem film hem de oyun oynayacağım üniversitesi olduğunu düşünürsek çok da fazla oynamam Max 5 saat

Bildiğim kadarıyla Victus biraz daha ofisimsi kullanıma da uygun üretildiğinden pil ömrü olarak diğerlerinden daha üstün. Fakat ekranının renk kodlaması rakiplerine nazaran biraz düşüktür. Soğutması vs. iyidir performansı dayanıklılığı kasasının işlemciliği iyidir yarı yolda bırakmaz. Ama olay şu ki, TUF da bunlara sahip, bildiğim kadarıyla pili biraz daha az gidiyor(normal Gaming laptop ile aynı oran)

Bunlar nasıl Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Biraz baktım da ASUS daha avantajlı gibi bu konumda. R7+1TB vs R9+512 GB+5 bin TL yanına kalıyor.

Biraz baktım da ASUS daha avantajlı gibi bu konumda. R7+1TB vs R9+512 GB+5 bin TL yanına kalıyor.
Demin arkadaşların önerdiği modelleri karşılaştırınca hangisi daha iyi

R9 ama ram çok az ve ssd de aynı şekilde

Demin arkadaşların önerdiği modelleri karşılaştırınca hangisi daha iyi

R9 ama RAM çok az ve SSD de aynı şekilde

R9 olması gözünü kamaştırmasın az önce attığım Acer Nitro model ile denk işlemcisi var.

Diğer arkadaşın ilk sayfada attığı Victus gayet mantıklı bir seçim. Ayrıca ikisinin RAM'i aynı değil mi? Ve 512 GB SSD bir sorun değil. Kolayca yükseltilebilir.

R9 olması gözünü kamaştırmasın az önce attığım Acer Nitro model ile denk işlemcisi var.
R7li modelin 5 bin tl lik farkını da göz önünde bulundurmamız lazım

R7 Acer modelde 32 GB RAM 1TB SSD sıvı metalli gelmesi ve 2K panelide göz önünde bulundurmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…