Excalibur G870 bakımı nasıl olmalı?

melihbeys

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Excalibur G870 laptop alalı 6 ay oldu. Teknik servise mi yollayim yoksa kendim mi yapayim? Bilgisayar bölümünde hocam da var o da yardımcı olur. Ne gibi eşyalar alayim? Banttır macundur bu tür şeyleri önerir misiniz? Cihaz özelliiği i5 12 th 4060 8 GB 1TB SSD versiyonu. Kısa sürede cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
onların çoğu fan ve ısıtma kaynaklı hatalar veriyor sürücülerini ve rutin bakımlarını aksatmazsan ömürlük kullanırsın

Merhaba. Excalibur G870 laptop alalı 6 ay oldu. Teknik servise mi yollayim yoksa kendim mi yapayim? Bilgisayar bölümünde hocam da var o da yardımcı olur. Ne gibi eşyalar alayim? Banttır macundur bu tür şeyleri önerir misiniz? Cihaz özelliiği i5 12 th 4060 8 GB 1TB SSD versiyonu. Kısa sürede cevap verirseniz sevinirim.
şöyle temizinden 7w üzeri bir termal belki uzun süredir kullanıyosan termal padlerini yenilersen yükseltme dısında ekstra bir bakım istemez gerisi yazılıma kalıyor

Casper teknik servisi bakım garantisi veriyorsa garantiye gönderin, onlar bakımını yapsın. Garantisi bitene kadar en azından kendiniz yapmayın bakımları.

Yanında bilen birisi bulunacaksa kendin yapmalısın sonrasında da kendin yapmaya devam edersin. Teknik servise göndermeni önermem çünkü işlerini düzgün yapmıyorlar deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim bunu. İhtiyacın olan şeyler ise şunlar olur eğer kendin yapmaya karar verirsen; termal macun, uygun tornavida ve kasanın klipslerini açmak için kart,pena vb. Ayrıca fanları ve macunu temizlerken çok ıslak olmayan bir mendille silsen iyi olur ve fanları temizlerken dikkat etmeni öneririm çünkü hassaslar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı