Excalibur G870 bir anda kapandı

enesbezuhov

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870. Rtx 4050. 16GB RAM. i512450h
1 aylık Excalibur G870 cihazım, FM oynarken bir anda "cızt" dedi ve kapandı. Şu an ne şarj alıyor ne de açılıyor. Kısa devre mi olmuş? Ayrıca, önceki açtığım konu başlığına bakarsanız, işlemcimin 100 dereceye yakın sıcaklıkta çalıştığını görebilirsiniz. Bununla ilgili servise vermiştim, değişim talebim reddedildi. Bugün servisten aldım, eve geldim, FM oynarken bu oldu. Ayrıca, bu kısa devre ise tamiri garanti kapsamına girer mi? Değişim talebinde bulunacağım yine, reddedilirse Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son durum nedir?

Bir sıkıntı yok kullanıyorum. Fan sesi çok yüksek geliyor sadece sebebi de muhtemelen yetkili servisteki üşengeçler ne temizlediler ne de adamakıllı macun sürdüler haliyle fanlar da coşuyor. Aşırı fazla ama boştayken bile uçtugu oluyor anlık

Bir sıkıntı yok kullanıyorum. Fan sesi çok yüksek geliyor sadece sebebi de muhtemelen yetkili servisteki üşengeçler ne temizlediler ne de adamakıllı macun sürdüler haliyle fanlar da coşuyor. Aşırı fazla ama boştayken bile uçtugu oluyor anlık
Dostum bir anda kapanmış ya onu sordum sorun neymiş?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı