Excalibur G870 checking Media presence hatası nasıl çözülür?

FurkanVI

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650 Ekran Kartı Intel I3 10100F 16 GB RAM
Excalibur G870 laptopa son Windows 11 güncellemesini yaptıktan sonra checking Media presence ve no Media present hatasını alıp BIOS'a atıyor laptop kendini. Yetkili servise götürüp durumun SSD'den kaynaklandığını öğrendim. Servise gönderirsem 10 gün gibi bir sürede kalacağını söyledi. Onun yerine direkt yeni bir SSD alıp taksam sorun düzelir mi yoksa her halükarda servise götürmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur G870 laptopa son Windows 11 güncellemesini yaptıktan sonra checking Media presence ve no Media present hatasını alıp BIOS'a atıyor laptop kendini. Yetkili servise götürüp durumun SSD'den kaynaklandığını öğrendim. Servise gönderirsem 10 gün gibi bir sürede kalacağını söyledi. Onun yerine direkt yeni bir SSD alıp taksam sorun düzelir mi yoksa her halükarda servise götürmeli miyim?

Sorun eğer SSD değiştirip sıfırdan format atmanız gerekiyor yeni sistem kuracaksınız.

Sorun eğer SSD değiştirip sıfırdan format atmanız gerekiyor yeni sistem kuracaksınız.

Format atmaya çalıştım ancak hiçbir şekilde laptop buna izin vermiyor. Redhost.exe hatası verip System 32/Logfiles/srt doesnt exist diyor.

Yeni bir SSD alırsanız sorun çözülür. Ama SSD takviyesi yapmak garantiyi bozuyor mu diye ilk onu öğrenin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı