Excalibur G870 Dolby Atmos

Quanthos

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, 3 hafta önce Casper Excalibur G870-.1265-DFB0X-B model kodlu laptop bilgisayarı satın aldım. Cihaz FreeDOS olarak geldi, Windows 11 ve sürücülerinin kurulumunu gerçekleştirdim. Ses kartı sürücüsü olarak üç adet sürücü kurdum 1-Ses kartı sürücüsü (Realtek) 2-Ses kartı yazılımı (Realtek) 3-Dolby Atmos yazılımı. Yalnız ben daha sürücüleri kurarken Windows 11 ses kartı sürücüsünü kurmuştu, ben de kaldırım siteden indirdiğimi kurdum (eğer kuruluysa kaldırıp yeniden kurun yazıyordu). Daha sonra Dolby Atmos yazılımını da kendisi kurmuş ve ben kaldırıp yeniden kurmadım. Daha doğrusu kurmak için dosyayı açtım ama zaten kurulu dedi. Şimdi ise Dolby Atmos yazılımının trial süresi bitmek üzere. Açıkçası Dolby Atmos kurulu değilken bir ses testi yapmıştım ciddi fark oluyordu. Laptopun Dolby Audio stickerı falan var üzerinde, benim anlamadığım bana full lisans verilmesi falan lazım değil mi veya ben mi bir yanlış yaptım? Trial süresi bitince eski kötü sese mi döneceğim? Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı