Excalibur G870 GPU ve CPU değerleri normal mi?

Fanları ne durumda? Fanları turboya çekip deneme sansınız var mı?

DLSS kapatırsa cihaza daha fazla yük biner dostum.
Dlss aksine işlemcisine daha çok yük bindirir çünkü kare oluşumunu sağlar eğerki kapatırsa kare oluşumunu kapattığı için daha dengeli olur

Peki oda durumunuz nasıl? Cihazın altı hava alıyor mu?
Oda ne sıcak ne serin denebilir. Cihazın altında soğutucu var. Altına daha önce kitap vesaire koyduğumda ise yine gpu 75-80 derecelerde iken hatırladığım üzere cpu aynı derecelerde

Oda ne sıcak ne serin denebilir. Cihazın altında soğutucu var. Altına daha önce kitap vesaire koyduğumda ise yine gpu 75-80 derecelerde iken hatırladığım üzere cpu aynı derecelerde
Keske cihazı alırken foruma sorsaydınız, asırı berbat bir sogutması mevcut cihazın. Tek onerim yurtdısından kaliteli bir ped almanız. Onun dısında bir onerim yok maalesef, grafikleri arttırıp GPU'ya yuk bindirebilirsiniz ama bu seferde o ısınacak muhtemelen.

Grafikleri arttırırsam fps düşer diye endişe ediyorum. Kaliteli pad dediğin nedir link vesaire atabilir misiniz? İade veya servis şansım da vardır diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Ne yapmak lazım?
Sen dlss i kapatmayı dene zaten dlss açık olduğu için o kadar yüksek ayarda o kadar fps alıyorsun kullandığın ekran kartı 70 fps yüksek ayarda dlss olmadan çıkamaz dlss açıncada işlemcine yük bindirir çünkü ekstra kare oluşumunu açar

4050 gibi bir ekran kartında RDR2 de en yüksek ayarlarda DLSS kapalı 70 FPS bekleyemezsin

Dlss kapatıp grafikleri biraz düşür sonra farka bakalım bence

Grafikleri arttırırsam fps düşer diye endişe ediyorum. Kaliteli pad dediğin nedir link vesaire atabilir misiniz?
Düşer zaten yüksek ihtimal, her türlü kötü bir sonuc elde edeceksiniz. Ben kendi cihazıma bundan siparis ettim kaliteli bir peddir kendisi. Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon ped

İade etmeniz cok guzel olur ama 1 ay gectigi icin edemeyeceksiniz muhtemelen. Servise de yollamayin, hic bir sey yapmadan geri yollayacaklar ustune gunleriniz haftalariniz gidecek bosa.

Aylar yüksek mi bilmediğimden soruyorum bana averaj gibi gelmişti. Şu an yapamam gibi duruyor Dlss kapatıp oynamayı. Sonrasında size instadan vesaire atsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…