Baran Kerimov
Femtopat
Peki oda durumunuz nasıl? Cihazın altı hava alıyor mu?Fanları turboya çektiğimde gpu 75 derecelere gerilerken cpu yine aşağı yukarı aynı değerlerde kalıyor.
Peki oda durumunuz nasıl? Cihazın altı hava alıyor mu?Fanları turboya çektiğimde gpu 75 derecelere gerilerken cpu yine aşağı yukarı aynı değerlerde kalıyor.
Dlss aksine işlemcisine daha çok yük bindirir çünkü kare oluşumunu sağlar eğerki kapatırsa kare oluşumunu kapattığı için daha dengeli olurFanları ne durumda? Fanları turboya çekip deneme sansınız var mı?
DLSS kapatırsa cihaza daha fazla yük biner dostum.
Oda ne sıcak ne serin denebilir. Cihazın altında soğutucu var. Altına daha önce kitap vesaire koyduğumda ise yine gpu 75-80 derecelerde iken hatırladığım üzere cpu aynı derecelerdePeki oda durumunuz nasıl? Cihazın altı hava alıyor mu?
Cihaz zaten Thermal yemekten ölüyor DLSS kapatırsa artık kac fps oynarDlss aksine işlemcisine daha çok yük bindirir çünkü kare oluşumunu sağlar eğerki kapatırsa kare oluşumunu kapattığı için daha dengeli olur
Fps oynamasından bahsetmiyoruz yük altında olduğu için kapatmasını söylüyorumCihaz zaten Thermal yemekten ölüyor DLSS kapatırsa artık kac fps oynar![]()
Keske cihazı alırken foruma sorsaydınız, asırı berbat bir sogutması mevcut cihazın. Tek onerim yurtdısından kaliteli bir ped almanız. Onun dısında bir onerim yok maalesef, grafikleri arttırıp GPU'ya yuk bindirebilirsiniz ama bu seferde o ısınacak muhtemelen.Oda ne sıcak ne serin denebilir. Cihazın altında soğutucu var. Altına daha önce kitap vesaire koyduğumda ise yine gpu 75-80 derecelerde iken hatırladığım üzere cpu aynı derecelerde
Grafikleri arttırırsam fps düşer diye endişe ediyorum. Kaliteli pad dediğin nedir link vesaire atabilir misiniz? İade veya servis şansım da vardır diye düşünüyorum, ne dersiniz?Keske cihazı alırken foruma sorsaydınız, asırı berbat bir sogutması mevcut cihazın. Tek onerim yurtdısından kaliteli bir ped almanız. Onun dısında bir onerim yok maalesef, grafikleri arttırıp GPU'ya yuk bindirebilirsiniz ama bu seferde o ısınacak muhtemelen.
Sen dlss i kapatmayı dene zaten dlss açık olduğu için o kadar yüksek ayarda o kadar fps alıyorsun kullandığın ekran kartı 70 fps yüksek ayarda dlss olmadan çıkamaz dlss açıncada işlemcine yük bindirir çünkü ekstra kare oluşumunu açarNe yapmak lazım?
Düşer zaten yüksek ihtimal, her türlü kötü bir sonuc elde edeceksiniz. Ben kendi cihazıma bundan siparis ettim kaliteli bir peddir kendisi. Honeywell ptm7950 0.2mm 8.5w/mk cpu ve gpu yüksek performanslı cihazlar için yüksek termal İletkenlik faz değişimi silikon pedGrafikleri arttırırsam fps düşer diye endişe ediyorum. Kaliteli pad dediğin nedir link vesaire atabilir misiniz?
Aylar yüksek mi bilmediğimden soruyorum bana averaj gibi gelmişti. Şu an yapamam gibi duruyor Dlss kapatıp oynamayı. Sonrasında size instadan vesaire atsam olur mu?Sen dlss i kapatmayı dene zaten dlss açık olduğu için o kadar yüksek ayarda o kadar fps alıyorsun kullandığın ekran kartı 70 fps yüksek ayarda dlss olmadan çıkamaz dlss açıncada işlemcine yük bindirir çünkü ekstra kare oluşumunu açar
4050 gibi bir ekran kartında RDR2 de en yüksek ayarlarda DLSS kapalı 70 FPS bekleyemezsin
Dlss kapatıp grafikleri biraz düşür sonra farka bakalım bence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.