Excalibur G870 için soğutucuyla beraber GPU'nun 49 derece olması normal mi?

Boştayken değerler böyle olabilir. Soğutucunun zaten çoğunlukla kendine hayrı olmuyor yük altında iş yapar daha çok. Bir sıkıntı görmedim.

Henüz daha yüklü bir oyunda denemedim Valorant vb oyunlarda 59-60 derecelerde gözüküyor bana iyi gibi geldi ama sormak istedim hocam.

Henüz daha yüklü bir oyunda denemedim Valorant vb oyunlarda 59-60 derecelerde gözüküyor bana iyi gibi geldi ama sormak istedim hocam.
Valorant ekran kartını kullanmıyor bile. Asıl durumu ağır ekran kartı yüklü bir oyunda görürüz orada test edip sıcaklık değerlerini tekrar paylaşın.

Evet olur, ekran kartınızı da bilmiyorum ancak grafikleri olabildiğince yükseğe alın ki maksimum Watt'a yakın çeksin.

Hocam ekran kartım 4060 RDR2 testinde en yüksek grafik ayarlarında 77 ve 84 derece arası gördüm.

Hocam ekran kartım 4060 RDR2 testinde en yüksek grafik ayarlarında 77 ve 84 derece arası gördüm.
Çok iyi değerler değil doğrusu. Genellikle 80'e kadar iyidir zaten 88'de throttle yapıyor cihaz. Üstelik kıştayız ve altında soğutucu var. Excalibur genellikle zaten iyi soğutmaya sahip bir cihaz değil, fanın da kalitesini bilmiyorum ancak düşündüğünüz kadar etklili olmayabilir. En iyi çözüm cihazı açıp temizlik + termal bakımını yapmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı